Schrijf je NU in bij Geboortezorg Limburg en maak kans op een Uppies®  limited edition cadeaupakket t.w.v. € 149,95!

+ 15% korting op een kinderkamer en/of babykamer!*

Kies je voor Geboortezorg Limburg, dan kies je voor kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor het hele gezin.

Al generaties lang helpen we ouders en baby’s in heel Limburg aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Of je nu thuis bevalt , of in het ziekenhuis, we zijn er om je te ondersteunen. Al onze kraamverzorgenden zijn geschoold om jou de beste zorg te geven!

Win een UPPIES® cadeaupakket!

Iedere inschrijving maakt bovendien kans op een limited edition Uppies® cadeaupakket , bestaande uit:  Ledikantdeken 100x 150cm, Ledikantlaken 100x150cm, Wikkelcape en een Speendoekje. Totale waarde van het pakket is maar liefst € 149,95!  We verloten iedere week onder alle nieuwe inschrijvingen één pakket!

+ 15% korting bij Klijntje

Daarnaast ontvang je bij je inschrijving ook maar liefst 15% korting op een kinderwagen en/of babykamer bij Klijntje Baby- en Kidslifestyle in Echt: Dé Baby en Lifestyle-winkel van Limburg.

Heb je Vragen?

Misschien heb je nog een heleboel vragen. Dat is logisch! Stel al je vragen, wij beantwoorden ze graag. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van één van onze medewerkers.

Bel voor hulp bij de bevalling of voor een inzet van een geweldige kraamhulp

Onze certificeringen