Schrijf je in april of mei in en ontvang een gratis Uppies® omslagdoek t.w.v. € 39,95! 

+ 15% korting op een kinderwagen en/of babykamer!*

Kies je voor geboortezorg limburg, dan kies je voor kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor het hele gezin.

Al generaties lang helpen we ouders en baby’s in heel Limburg aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Of je nu thuis bevalt , of in het ziekenhuis, we zijn er om je te ondersteunen. Ook na de bevalling zijn wij er voor je. Al onze kraamverzorgenden zijn geschoold om jou de beste zorg te geven en om je te helpen bij de borstvoeding als je daarvoor kiest. Bovendien ontvang je bij iedere inschrijving een GRATIS UPPIES® omslagdoek. 

+ 15% korting bij Klijntje

Daarnaast ontvang je bij je inschrijving ook maar liefst 15% korting op een kinderwagen en/of babykamer bij Klijntje Baby- en Kidslifestyle in Echt: Dé Baby en Lifestyle-winkel van Limburg.

Heb je Vragen?

Misschien heb je nog een heleboel vragen. Dat is logisch! Stel al je vragen, wij beantwoorden ze graag. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van één van onze medewerkers.

Bel voor hulp bij de bevalling of voor een inzet van een geweldige kraamhulp

Onze certificeringen