Voorwaarden inschrijfactie “Maak kans op een UPPIES® cadeaupakket t.w.v. € 149,95”.

 

Artikel 1 Algemeen

 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de Uppies® cadeaupakket winactie (hierna: de “Actie”) die Geboortezorg Limburg te Landgraaf  (hierna: “Geboortezorg Limburg”) organiseert van 01/06/2018 tot en met 30/09/2018 23.59 uur (hierna: de “Actieperiode”).
 2. Deelnemers aan de Actie verklaren akkoord te gaan met de Actievoorwaarden. Deze staan gepubliceerd op de website van Geboortezorg Limburg op: https://www.geboortezorglimburg.nl/actie/actievoorwaarden-uppies-cadeaupakket .
 3. Geboortezorg Limburg behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Actie, eenzijdig en en zonder voorafgaande kennisgeving: te beëindigen, onderbreken of wijzigen en/of de Actievoorwaarden en/of de actieproducten/ prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

Artikel 2 Deelname

 1. Iedere aanstaande moeder die zich in de actieperiode op de website van Geboortezorg Limburg (https://www.geboortezorglimburg.nl/) inschrijft als nieuwe klant doet automatisch éénmalig mee met de actie.
 2. Geboortezorg Limburg mag elke deelnemer ten allen tijden diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten zonder opgaaf van redenen.

Artikel 3 Prijzen

 1. er wordt iedere week tijdens de actieperiode (van kalenderweek 23 t/m 39 – totaal 17 kalenderweken) één Uppies® Limited Edition cadeaupakket verloot met een totale winkeladviesprijs van € 149,95. In totaal 9 prijzen. Het pakket bestaat uit: Ledikantdeken 100x 150cm, Ledikantlaken 100x150cm, Wikkelcape en een Speendoekje.
 2. Iedere week zal Geboortezorg Limburg uit de nieuwe inschrijvingen één winnaar uitloten en automatisch berichten.
 3. Het cadeaupakket zal door Geboortezorg Limburg naar het Nederlandse postadres gestuurd worden. Indien dit niet mogelijk is, kan het cadeaupakket ook op het hoofdkantoor van Geboortezorg Limburg in Landgraaf opgehaald worden.
 4. Er kan over de uitslag niet worden gecorrespondeerd.
 5. Alle prijzen zijn persoonsgebonden. Geboortezorg Limburg zal geen verzoeken van prijswinnaars honoreren om hun prijzen te ruilen, over te dragen aan derden, of in te wisselen voor geld of andere prijzen met een gelijke/vergelijkbare waarde. Bij weigering van een prijs door een deelnemer, of in geval van een andere reden van niet uitreiking van een prijs die is toe te rekenen aan de prijswinnaar vervalt deze aan Geboortezorg Limburg.

Artikel 4 Gebruik gegevens

 1. Deelnemers dienen als voorwaarde voor hun deelname juiste en volledige ­­­­­­­­­­NAW gegevens te verstrekken. Incorrecte of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
 2. Geboortezorg Limburg zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van deze Actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Algemene Wet bescherming Persoonsgegevens verwerken.
 3. Door deelname aan de Actie geeft de deelnemer Geboortezorg Limburg toestemming zijn persoonsgegevens te gebruiken voor communicatie in het kader van de Actie, zoals (maar niet beperkt tot) het informeren van prijswinnaars.

Artikel 5 Aansprakelijkheid

 1. Geboortezorg Limburg, is niet aansprakelijk voor enige schade die voorvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met deze actie of de gewonnen producten.
 2. Alle weergegeven en gecommuniceerde informatie omtrent deze actie zijn voorbehouden voor druk-, spel- en/of zetfouten – er kunnen geen rechten aan worden verleend.

 Vragen?

Je kunt voor vragen altijd bellen naar 088-9094000 of stuur een mail naar administratiegbzl@mgzl.nl