De mooiste en liefste kraamzorg verhalen.

Op het Geboortezorg Limburg blog deelt onze kraamverzorgster, screener en ambassadeur Marga Simons de mooiste verhalen uit de praktijk.

Over de auteur

Marga Simons

Marga Simons

kraamverzorgster, screener, ambassadeur en blogger

Als jong meisje deed ik niets liever dan schrijven. Daarnaast maakte ik gedichtjes. Ik begon met schrijven en dichten toen ik 10 jaar oud was. Voor mij was en is het een uitlaatklep. In mijn werk als kraamverzorgster en screener, kom ik vaak van alles tegen. Leuke grappige dingen, mooie en ontroerende momenten en ook gezinnen die ik niet snel zal vergeten. Vaak dacht ik: “daar moet ik eens over gaan schrijven”. Vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met het schrijven van blogs. Het biedt een kijkje in de mooie bijzondere wereld van de kraamzorg. Inmiddels schrijf ik blogs over dat wat ik zelf meemaak en wat collega’s tegenkomen. Ik wens je heel veel leesplezier!

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Leuke dingen die we meemaken, belangrijke zaken die we delen of leuke acties die we kwijt willen! Instagram of Facebook, je vindt ons overal.

Ga naar Facebook

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.