Welkom in het Mama Café

 

Een ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders die borstvoeding geven of dit willen gaan doen. In een ongedwongen sfeer kun je onder het genot van een kopje thee of koffie met andere moeders praten over het moederschap en het geven van borstvoeding in het bijzonder. Iedere maand is er van 10.00 tot 12.00 uur de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen, te voeden etc.

Die ochtend is één van de drie lactatiekundigen IBCLC van Geboortezorg Limburg aanwezig om vragen te beantwoorden of advies te geven. Het spreekt voor zich dat je je kindje gewoon kunt voeden tijdens de bijeenkomst.

Ook zullen er, al naar gelang de vraag, regelmatig speciale gasten aanwezig zijn, zoals een docente babymassage, of bijvoorbeeld een verpleegkundige van jeugdgezondheidszorg die adviezen geeft over veiligheid.

Je bent van harte welkom. Een kopje thee of koffie staat voor je klaar!

Mama Café Heerlen
Elke eerste woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in het restaurant van Praxis Tuincentrum ( Woonboulevard Heerlen).

Mama Café Sittard
Elke tweede woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in het restaurant Bagels en Beans ( Putstraat 4 in Sittard).

Mama Café Maastricht
Elke derde woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in het restaurant van de Intratuin in Maastricht ( Molensingel 87, Maastricht).

Voor meer informatie: klik hier of bel T 06-51591852.