De zwangerschap

Geboortezorg Limburg helpt je op weg

 

Even samen genieten van het moment… en dan moet je stilaan en een aantal beslissingen gaan nemen. Of het nu de eerste keer is of de derde, een zwangerschap is altijd spannend. Wij helpen je om de keuzes te maken die het beste bij je passen.

We bieden niet enkel uitstekende kraamzorg, wij geven ook advies en ondersteuning op maat. Zo kun je hieronder ons e-Book downloaden, die antwoord geeft op vele vragen die je wellicht hebt omtrent je zwangerschap. 

Wat kun je van ons verwachten en hoe ziet het inschrijfproces eruit?

10-16 weken zwanger  Je schrijft je in bij Geboortezorg Limburg en ontvangt een bevestiging per e-mail.
Week na inschrijving   Je ontvangt per mail of per post onze kraamzorgovereenkomst.
14-32 weken zwanger We voorzien je van alle informatie over je zwangerschap. Download onze brochures en bezoek één van onze informatieavonden bij jou in de buurt.
32-34 weken zwanger Graag komen we bij je langs voor een persoonlijke intake. Hierover krijg je automatisch bericht.
Vlak voor bevalling We bieden je de mogelijkheid aan om je ook vóór de bevalling te ondersteunen. Dit noemen we ‘vroegtijdige inzet partus ondersteuning’.
Na je bevalling Start kraamweek met je gewenste kraamzorg, naast de ‘reguliere kraamzorg’ bieden we ook couveuse kraamzorg en Natuurlijke Kraamzorg aan.
Daarnaast is onze lactatiekundige tot je beschikking. Dit is een professioneel opgeleide borstvoedingsspecialist die je ondersteunt bij het geven van borstvoeding.
Na de kraamzorg We staan voor onze kwaliteit en vinden het heel belangrijk om iedereen de beste kraamzorg te geven. Daarom ontvang je na je kraamtijd een digitale uitnodiging om je kraamperiode te evalueren.

 

kraamzorg al geregeld?

Geef jezelf een gerust gevoel en regel vandaag nog je kraamzorg

Bij Geboortezorg Limburg ben je verzekerd van de beste hulp en verzorging. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien. Geef jezelf een gerust gevoel en schrijf je direct in. Dit kan telefonisch of direct online via deze website (binnen 10 minuten is alles geregeld).

Speciaal voor jou: E-book Wiegwijs cadeau

Hierin lees je alles wat je nodig hebt voor, tijdens en na je zwangerschap.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.