Meld je nu aan: Online vragenuurtje met jou Lactatiekundige IBCLC.

Heb je nog vragen over borstvoeding?

Bij Geboortezorg Limburg spreek je nu ook online met onze ervaren lactatiekundige tijdens het digitaal vragenuurtje over borstvoeding. Het vragenuurtje vindt iedere eerste en derde woensdag van de maand plaats van 11:00 – 12:00 uur. 

Je woont ons digitaal vragenuurtje bij via een Zoom-gesprek – Eenvoudig, digitaal via jouw laptop, tablet of telefoon. Je dient je hiervoor wel eerst aan te melden via onderstaand formulier. Let op! Je kunt je tot twee dagen van te voren aanmelden.

Aanmelden?

Vul hieronder je gegevens in om je direct aan te melden voor het Digitaal Vragenuurtje. Je ontvangt dan een bevestiging met daarin de link om deel te nemen per e-mail.

Voer hier de gewenste dag in.

Let op! Het kan voorkomen dat onze e-mail in je spam-inbox terecht komt.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Wat heb je nodig voor, tijdens en na je zwangerschap? Ons E-book ‘Wiegwijs’ geeft antwoord op de allerbelangrijkste vragen. Vraag het E-book nu kosteloos aan.

E-book aanvragen

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen of opmerkingen?
Schroom dan niet en vul ons contactformulier in! Klik op de button hieronder om naar het contactformulier te gaan en vul deze in!

Contactformulier

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.