Nieuwsbericht klanten

De druk op de geboortezorg houdt de kraamzorg al enige tijd in de ban; er worden dit jaar meer baby’s geboren.  Tegelijkertijd zien we ook dat Covid-19 opnieuw om zich heen grijpt en worden we met nieuwe maatregelen geconfronteerd.

 

Door de aanhoudende druk op de geboortezorg kan het zijn dat we keuzes moeten maken in het aantal uren kraamzorg dat we kunnen leveren. Dit kan betekenen dat jullie misschien minder uren zorg krijgen dan verwacht. Uiteraard proberen we hierin goed te kijken naar een ieders situatie. Indien er minder zorg gegeven wordt dan ligt het accent in werkzaamheden in begeleiding, zorg voor moeder en kind en het welzijn in het gezin. Dit kan betekenen dat huishoudelijke taken meer naar de achtergrond verschuiven.

Uiteraard willen we onze gezinnen een onvergetelijke, fijne en kwalitatieve kraamtijd bieden met een goede start voor moeder, kind en het gezin. Om dit mogelijk te maken vragen we van onze gezinnen om:

  • De actuele  Coronamaatregelen op te volgen
  • Gezondheidsklachten van alle gezinsleden aan ons te melden
  • Begripvol te zijn dat we in deze tijd misschien niet alles kunnen doen, zoals dat wellicht verwacht was.
  • Indien nodig extra hulp en ondersteuning van familie, vrienden en buren in te schakelen

 

 

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Wat heb je nodig voor, tijdens en na je zwangerschap? Ons E-book ‘Wiegwijs’ geeft antwoord op de allerbelangrijkste vragen. Vraag het E-book nu kosteloos aan.

E-book aanvragen

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen of opmerkingen?
Schroom dan niet en vul ons contactformulier in! Klik op de button hieronder om naar het contactformulier te gaan en vul deze in!

Contactformulier

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.