Dit is waar we het voor doen!

Baby’s en moeders verzorgen en verwennen. We doen het elke dag met het grootste plezier.

Het is dan ook fantastisch als gezinnen onze zorg positief ervaren. We laten de ouders graag aan het woord.

Hoe heb jij je kraamtijd ervaren? Wil je het delen?
Graag! Onderaan deze pagina kun je jouw verhaal vertellen. Dankjewel!

Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Floor, Jason, Vera en Jessica

Onze kraamweek is helaas afgelopen maar wij willen Veerle nog graag even bedanken voor alle goede zorgen voor kleine Floor, grote broer Jason, de 2 mama’s en het huishouden. Bedankt voor alle goede adviezen. We hebben genoten van de kraamweek! Zo lief en zorgzaam dat ze was! We missen haar nu al…
Veel liefs en hopelijk tot ziens,

Floor, Jason, Vera en Jessica
ouders van Pepijn

Als kersverse ouders hebben wij op en top mogen genieten van een kraamweek door Patricia en Inge. Wat een toppers! Twee lopende encyclopediën. Zoveel ervaring! Ze gaven ons het vertrouwen in het voor ons nog nieuwe ouderschap. Zo’n mooie en fijne start hadden we ons niet durven dromen.
Ze lieten ons in onze waarden en gaven tips en adviezen die bij ons passen. We zijn daarnaast ook op en top verwend geworden! Onze kleine man is zeer tevreden en wij genieten volop mede dankzij de geweldige kraamzorg! We kunnen Patricia en Inge niet genoeg bedanken voor de liefdevolle zorg van afgelopen week! Door jullie durven wij het nu zelf aan en we zullen deze prachtige tijd nooit vergeten!

ouders van Pepijn
Paul, Jessica, Saar en Charlie

Jij zorgde vanaf het moment van binnenkomst ervoor dat wij konden genieten van onze Saar en ons beetje bij beetje zekerder konden voelen. Jij zorgde voor rust en knuffelde tussendoor ook nog met onze hond Charlie (hij mist jou ook ).

Bedankt voor onze mooie kraamweek en al jouw tips en adviezen. Hopelijk mogen wij jou in de toekomst nog eens verwelkomen.

Paul, Jessica, Saar en Charlie
Ezgi, Hasan en Uras

Wij hebben een hele fijne, gezellige en leerzame kraamweek gehad door jou. Het was een moeilijke start voor ons, maar jij hebt ons zo goed begeleid dat we vol vertrouwen verder kunnen gaan met de zorg van onze zoon. Het was heel gezellig met jou en hopen dat we elkaar weer mogen zien.

Ezgi, Hasan en Uras

Graag meer verhalen van ouders lezen? Bekijk dan onze Facebookpagina!

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Leuke dingen die we meemaken, belangrijke zaken die we delen of leuke acties die we kwijt willen! Instagram of Facebook, je vindt ons overal.

Ga naar Facebook

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.