Dit is waar we het voor doen!

Baby’s en moeders verzorgen en verwennen. We doen het elke dag met het grootste plezier.

Het is dan ook fantastisch als gezinnen onze zorg positief ervaren. We laten de ouders graag aan het woord.

Hoe heb jij je kraamtijd ervaren? Wil je het delen?
Graag! Onderaan deze pagina kun je jouw verhaal vertellen. Dankjewel!

Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Esmaa, Jony & Yonesy

Lieve Bianca, ondanks dat wij een hele moeilijke start hadden in het ziekenhuis stond jij eerder als ons voor onze deur om ons op te vangen. Binnen 2 uur tijd heb je ons meteen geleerd hoe we de eerste avond doorkwamen met ons wondertje! Je hebt ons echt de steun gegeven die wij nodig hadden, je ziet dat je je werk met heel veel liefde, passie en je gehele hart doet! Wij zijn je voor altijd dankbaar!

Esmaa, Jony & Yonesy
Fasco, Kimberley & Nairoby

Even knipperen met de ogen en de kraamweek is voorbij. Wat hebben wij een mooie week achter de rug en zóveel steun gehad aan onze kraamverzorgsters. Begonnen met Nicole die met ons samen thuis is opgestart waarna na 3 dagen Guusje met ons kwam afsluiten. Beiden hebben zij ons ontzettend verwend en zijn wij ontzettend blij met hen geweest. Dankjulliewel!

Fasco, Kimberley & Nairoby
Nadine, Kevin, June & Novi

Onze kraamweek is zo heerlijk geweest met ondersteuning van Jacqueline. Ondanks dat ze in 2 gezinnen aanwezig was, heeft ze zich volledig ingezet en voelden wij ons geholpen, gehoord en ondersteund. Ze volgde onze wensen en kon veel adviezen en kennis doorgeven. Ook grote zus June genoot van jouw aandacht! Hopelijk komen we elkaar zo nog eens tegen.

Nadine, Kevin, June & Novi
Vyda, Julius, Bart & Patricia

We hebben een geweldige kraamweek gehad met jou! Het voelde vanaf het eerste moment al zo goed en vertrouwd met jou! Julius vond het ook net als ons jammer dat we vandaag al afscheid moeten nemen. Bedankt voor alles lieve Yvonne, we hebben veel gehad aan je tips! Veel lieve groetjes en knuffels.

Vyda, Julius, Bart & Patricia
Mando, Malouke & Joas

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Mandy en stagiaire Monique. We hebben heel veel goede tips gekregen over de verzorging van ons eerste zoontje Joas. Verder zorgden ze voor heerlijke fruitbordjes, werd alles uit onze handen genomen, was er ruimte om even gezellig te kletsen en konden we rusten wanneer nodig. Hierdoor was onze kraamweek precies hoe we hadden gehoopt en meer! Heel erg bedankt voor alles!

Mando, Malouke & Joas
Jordi, Danique & Xeni

Lieve Natascha, jij hebt de meest speciale periode van ons leven nog bijzonderder gemaakt. Prachtig om te zien hoe jij ons ter hand hebt genomen met zoveel passie voor het vak. We hebben veel aan jou te danken, je stelde ons meteen op ons gemak. Ons vertrouwen is ontzettend toegenomen en weten zeker dat we met alle tips & tricks van jou nu verder kunnen met onze kleine mup Xeni. Heel, heel, heel erg dankbaar! Wij zullen je ontzettend missen.

Jordi, Danique & Xeni

Graag meer verhalen van ouders lezen? Bekijk dan onze Facebookpagina!

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Leuke dingen die we meemaken, belangrijke zaken die we delen of leuke acties die we kwijt willen! Instagram of Facebook, je vindt ons overal.

Ga naar Facebook

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.