Dit is waar we het voor doen!

Baby’s en moeders verzorgen en verwennen. We doen het elke dag met het grootste plezier.

Het is dan ook fantastisch als gezinnen onze zorg positief ervaren. We laten de ouders graag aan het woord.

Hoe heb jij je kraamtijd ervaren? Wil je het delen?
Graag! Onderaan deze pagina kun je jouw verhaal vertellen. Dankjewel!

Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Chiara, Marvin, Ross en Mex

Wat was onze kraamweek van Mex super. Bij ons eerste kindje Ross verliep de kraamweek anders als dat wij (en jij) hadden verwacht. Maar deze kraamweek hebben we het precies zo beleefd als dat we hoopte. Wat was het speciaal, bijzonder, gek maar ook mooi om jou niet als mijn zus of als tante van mijn kindjes over de vloer te krijgen, of als mijn collega, maar nu kwam je binnen onze kraamverzorgster. Wat staat dit mooie beroep jou goed. En wat heb je ons verwend. Heerlijke broodjes carpaccio, uren speel plezier met ons oudste zoontje, heerlijke rustmomentjes voor ons, en daardoor extra knuffel momentjes voor jou met Mex. Lieve Cindy nogmaals bedankt, je bent een topper.

Chiara, Marvin, Ross en Mex
Shawki Yousra

Lieve Kim,

Helaas geen foto samen met Amir kunnen maken. Niet aan gedacht maar ik wil je bedanken voor de fijne tijd.  Wat was ik bang voor mijn kraamperiode i.v.m. mijn vorige ervaring met mijn oudste zoon.  Alle zorgen heb je mij ontnomen. Je was niet alleen een kraamzorg voor ons maar psycholoog/hightech adviseur/opvoedingsdeskundige etc.

Was stiekem toch even wegslikken toen je wegging maar ik wens je alle geluk toe en een ding weet ik zeker. Wij zullen jou nooit vergeten!

Shawki Yousra
Vince

3 juli is ons zoontje Vince geboren en na een nachtje ziekenhuis zijn wij thuis opgevangen door Geboortezorg Limburg. Wij hebben een super week gehad met onze kraamverzorgster Cheyenne! Ze nam ons veel werk uit handen en zorgde ervoor dat we onze rust pakte om zo bij te komen van een heftige bevalling. Ze gaf ons geweldige bruikbare tips!

Bedankt topper, je hebt ons een fantastische kraamweek gegeven!

Vince
Anne

Astrid was onze kraamverzorgster en we hadden het niet beter kunnen treffen. Heel dankbaar voor haar kunde en zorg!

Anne

Graag meer verhalen van ouders lezen? Bekijk dan onze Facebookpagina!

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Leuke dingen die we meemaken, belangrijke zaken die we delen of leuke acties die we kwijt willen! Instagram of Facebook, je vindt ons overal.

Ga naar Facebook

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.