Kraamzorg van Geboortezorg Limburg

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De start van een bijzondere periode waar veel op je afkomt. Geen zorgen, want wij zijn er gewoon voor jou. Voor, tijdens en na je bevalling. Samen maken er een onvergetelijke kraamtijd van.

  • Ouders beoordelen ons met een 8.8!
  • Als enige Limburgse kraamzorgorganisatie bieden we professionele begeleiding bij borstvoeding met eigen specialisten op het gebied van borstvoeding.
  • Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd bereikbaar.
  • We werken samen met alle verloskundigenpraktijken in Limburg.
  • We zijn altijd dichtbij, ook bij jou in de buurt.

› Of download ons gratis E-book met alle informatie over kraamzorg

We laten de ouders graag zelf aan het woord…

Lees hoe de kraamzorg van Geboortezorg Limburg ‘bevallen’ is bij andere ouders.

Fijn dat er tijd voor ons werd genomen, om naar ons verhaal te luisteren. Jullie waren zo lief voor onze dochter en grote broer Job, die ook zijn aandacht kreeg. En natuurlijk voor ons.

Marlie

We hebben de voorlichtingsavonden bezocht. Als man ben ik veel wijzer geworden over zwangerschap, bevalling en het voeden van de baby. Op alle fronten raden wij Geboortezorg Limburg aan.

David

Alle vragen werden beantwoord – Ook voor een derde keer (iets met zwangerschapsdementie) en onzekerheden werden weggenomen. Dit is als “nieuwe ouders” wel heel fijn in die eerste, onzekere dagen.

Sabine

Wij staan voor je klaar

Schrijf je nu in, dan ben je straks zeker van de beste hulp en verzorging. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.

Als je nog vragen hebt, kun je ons ook altijd bellen. We zijn 24/7 bereikbaar via: 088 909 4000.