Wie zijn wij?

Geboortezorg Limburg, aangenaam

Geboortezorg Limburg is de overkoepelende naam van vier labels: GroeneKruis Kraamzorg, Meander Kraamzorg, Kraamcentrum Schellings en GroenekruisDomicura Kraamzorg.

Geboortezorg Limburg is een gespecialiseerde zorgverlener voor zwangerschaps- en kraamzorg. Al generaties lang helpen we ouders en baby’s aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Via bijscholing blijven ze continu op de hoogte van de laatste kennis en inzichten. Je krijgt dus een echte zorgprofessional in huis. Een geruststellende gedachte wanneer je thuis wilt bevallen. Maar ook daarna houdt ze jouw herstel en de ontwikkeling van je kindje nauwlettend in de gaten.

Geboortezorg Limburg biedt je zekerheid op het moment dat je niets aan het toeval wilt overlaten.

24 uur per dag bereikbaar

Voor hulp bij je bevalling of directe kraamzorg bel je rechtstreeks 088 909 4000. Buiten kantooruren of in het weekend word je automatisch doorverbonden met de dienstdoende medewerker. Zij zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk de hulp krijgt die je nodig hebt.

Onze missie

Wij bieden optimale kraamzorg als preventieve investering in het jonge gezin. Wij zorgen voor kind(eren) en hun gezin en geven ze een formidabele en liefdevolle start van het leven , waarbij wij de ouder(s) optimaal, op maat, ondersteunen en leren deze start succesvol voort te zetten.

Vanaf de aanmelding tot het einde van de zorg luisteren wij naar onze klanten en geven wij informatie die men begrijpt. Wij bieden wat de klant vraagt en wenst. Wij laten onze klant genieten. Wij voelen aan hoe wij de klant net dat extra’s bieden en helpen hen daar waar onzekerheden bestaan in de nieuwe rol. Wij helpen moeders en vaders letterlijk en figuurlijk waar nodig weer op de been, zodat zij zelfverantwoordelijk en zelfstandig verder kunnen met hun gezin.

Onze visie

  • Wij leveren hoogstaande kwaliteit op maat, zowel voor de klant als de ketenpartners. Wij stemmen duidelijk en eenduidig af met de ketenpartners en zijn voortdurend met hen in dialoog.
  • Wij richten ons voortdurend op verbeteringen in de eerstelijns kraamzorg en werken aan bestendiging van werk voor onze werknemers. We zijn betrouwbaar, transparant, zorgvuldig en werken maatschappelijk verantwoord. De medewerker werkt met passie en plezier, kent de wens van de klant en vindt Geboortezorg Limburg een aantrekkelijke werkgever.
  • Wij hebben een leidende positie in de geboortezorg van Limburg en zijn voor anderen de belangrijkste partner. Wij zijn een stevige en solide partner in de dialoog over ontwikkelingen in de geboortezorg en lopen voorop als het gaat om ontwikkelingen te implementeren.
  • Geboortezorg Limburg is een goed georganiseerde kraamzorgaanbieder, waar de bedrijfsvoering zo geregeld is, dat wij reserves opbouwen. Wij zorgen daarbij tevens voor toekomstbestendigheid en continuïteit in de keten van de geboortezorg in Limburg.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn hartelijk, solide en solidair.

Organisatie

Geboortezorg Limburg is werkzaam in de regio’s Parkstad,  Maastricht Heuvelland, Westelijke Mijnstreek, Midden- en Noord-Limburg en tot 30 km over de grens in België en Duitsland.

Geboortezorg Limburg telt ongeveer 320 medewerkers die samen per jaar in Limburg zo’n 4500 kraambedden verzorgen.

Er wordt intensief samengewerkt met diverse partners in de zorgketen: van ziekenhuizen en Jeugdgezondheidszorg tot verloskundigen. Met haar kennis en ervaring is Geboortezorg Limburg hét adres voor kraamzorg en meer…

Kies je voor een organisatie die deel uitmaakt van Geboortezorg Limburg, dan kies je voor kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Onze certificeringen

Overtuigd?

Schrijf je direct in en ben verzekerd van de beste zorg.

Schrijf je nu in, dan ben je straks zeker van de beste hulp en verzorging. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien. Na ontvangst van je inschrijving krijg je van ons een bevestiging en een informatiepakket toegestuurd.