Cursussen

Themabijeenkomsten

Geboortezorg Limburg organiseert regelmatig themabijeenkomsten. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Voor alle cursussen geldt: aanmelden kan telefonisch via 0900 699 0 699, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Shantala babymassage

Een gezellige activiteit met de baby, die tevens leidt tot een betere spijsvertering, regelmatiger slapen en minder huilen Deelname is voor één van de ouders met baby vanaf ongeveer 6 weken. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

De cursus wordt gegeven in Heerlen. Voor meer informatie: 045-574 88 00.

Peutermassage met yoga

Het stimuleren van het zelfvertrouwen door massage, spelletjes en eenvoudige yoga-oefeningen. Zeer geschikt voor drukke en onrustige peuters, peuters met slaapproblemen, maar ook voor verlegen kindjes. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur.

De cursus wordt gegeven in Heerlen. Voor meer informatie: 045-5748800.

Eerste Hulp Bij Kinderongelukken

Een speciale cursus voor ouders en verzorgers van jonge kinderen. Naast het overbrengen van kennis en het geven van preventietips, veel praktische oefeningen. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur.

De cursus wordt gegeven in Landgraaf. Voor meer informatie: 045-574 88 00.

Zwangerschapsyoga

Door ademhalings-, concentratie- en ontspanningsoefeningen zowel lichaamlijk als geestelijk zo goed mogelijk voorbereid worden op de bevalling en het moederschap. Deelname kan vanaf 20 weken tot vlak voor de bevalling. De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten van 1,5 uur.

De cursus wordt gegeven in Landgraaf. Voor meer informatie: 045-574 88 00

Bekijk ook onze folder voor meer informatie over alle cursussen.

Voor alle cursussen geldt: aanmelden kan telefonisch via 0900 699 0 699, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Vernieuwde training Mindful Zwanger & Bevallen

Tijdens de 7 gezellige bijeenkomsten van de Mindful Zwanger & Bevallen training leer je hoe je volledige aandacht kunt geven aan je zwangerschap, je baby en aan jezelf.

Je leert verschillende ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap en de bevalling. Je leert hele duidelijke en praktische technieken die je kunt toepassen om te genieten van je zwangerschap en voor een zo soepel en ontspannen mogelijk verloop van de geboorte zonder angsten. Baby’s die op een kalme en natuurlijke manier zijn geboren slapen en eten vaak beter en huilen minder. Dit allemaal wordt op een ‘down to earth’ uitgelegd en is absoluut niet zweverig.

We doen samen fijne oefeningen zodat je heerlijk kunt ontspannen en contact kunt maken met je kindje in je buik. Tijdens de laatste les is ook je partner aanwezig (is gewenst maar niet verplicht). Tijdens een van de lessen komt er een professionele  kraamverzorgster werkzaam bij Geboortezorg Limburg alles vertellen over Kraamzorg en Zwangerschap / Geboorte / Bevalling / Kraamperiode en alles wat je van een kraamverzorgster mag verwachten. Op deze manier word jij als zwangere en aanstaande ouder geholpen om keuzes te maken die het best bij jou past en ervaar je een vertrouwd en zeker gevoel zodat je de bevalling en de kraamperiode met een prettig gevoel tegemoet gaat.

1 november start er een nieuwe groep! Meld je snel aan via info@bellevie.nu of bel: 06-39670778

Kijk op www.bellevie.nu voor meer informatie

 

Klik hier voor de cursussen in de regio Maastricht.

 

Onze certificeringen

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verzend een bericht

Sorry, we zijn momenteel niet online. Je kunt wel een bericht achter laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je naam
* Email
* Omschrijf je vraag
Login

Heeft u hulp nodig? Stel hier online je vraag.

Naam
* Email
* Je vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om u beter te helpen! Voel u vrij om hier feedback achter te laten.

Is je vraag opgelost?
Inloggen medewerkers