Dunstan babytaal

Wat is Dunstan babytaal?

Je baby verstaan vanaf de eerste dag, dat kan volgens de Dunstan Babytaal methode. Dunstan Babytaal leert je om precies te begrijpen wat je baby jou vertelt. Als ouder zal je in staat zijn om de geluiden en huiltjes van je baby juist te interpreteren en snel- en effectief op zijn of haar behoeften in te gaan.

Iedere pasgeboren baby communiceert vanaf de geboorte tot drie maanden oud met vijf hele specifieke geluiden die ieder een heel eigen specifieke betekenis hebben. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen.

Begrijp wat je kindje je vertelt met als resultaat; Je kindje huilt minder, drinkt beter en slaapt beter en………jullie dus ook!!

Voor wie is de Dunstan Babytaal bedoeld?

Dunstan Babytaal is bedoeld voor aanstaande ouders en jonge ouders met pasgeborenen tot ongeveer 3 maanden oud. De Dunstan methode gaat uit van lichaamsreflexen die na deze leeftijd niet meer van vanzelfsprekend zijn. Bij te vroeg geboren kinderen, kan het zijn dat de reflexen langer aanhouden. Wij adviseren ouders met een baby de cursus te doen voordat de baby 6 weken is.

Klik hier voor de data van de informatieavonden

Onze certificeringen

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verzend een bericht

Sorry, we zijn momenteel niet online. Je kunt wel een bericht achter laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je naam
* Email
* Omschrijf je vraag
Login

Heeft u hulp nodig? Stel hier online je vraag.

Naam
* Email
* Je vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om u beter te helpen! Voel u vrij om hier feedback achter te laten.

Is je vraag opgelost?