Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

60 Reacties

 1. Roxanne Habets

  Lieve lieve Lilliane,

  Bedankt voor alle hulp bij de verzorging van mij.. Alle heerlijke ontbijt op bed boterhammetjes.. Alle fijne gesprekken die je met papa en mama hebt gehad.. Alle antwoorden op al hun vragen.. Alle knuffels en kusjes.. Alle controles van mama.. Al het geduld en zorg bij de voedingen.. Het geruststellen van papa en mama.. Het wassen van al onze vieze was.. Het poetsen van ons huis.. Alle gezelligheid en lachwekkende momenten.. Alle afwasjes.. Alles wat je voor ons gedaan hebt in de afgelopen dagen.. Maar vooral omdat je bent wie je bent!

  Dankjewel lieve Lilliane!

  Dikke kus van Daley!
  (En natuurlijk ook van mijn papa en mama!)

  Antwoord
 2. Ingrid Janssen

  Op 10 december 2016 werd onze dochter Norah geboren. Zij werd ‘s nachts heerlijk thuis geboren en in de ochtend kwam onze kraamverzorgster Claudia om ons te helpen en niet alleen mama en Norah verzorgde ze, maar ze was ook heel lief en zorgzaam voor de oudste 2 kinderen. Ze hielp super bij de borstvoeding, al ging deze gelukkig heel goed vanaf het begin.
  Tijdens de zwangerschap had ik gevraagd naar Wendy, omdat zij bij de andere kinderen onze kraamverzorgster was en we heel blij waren met haar, helaas was dit toen niet mogelijk.
  Toen werd er midden in de week een telefoontje gepleegd en kwam Claudia met de vraag of er een extra iemand bij mocht komen. Dit was Wendy, super leuk en apart natuurlijk 3x bij hetzelfde gezin. Er werd goed op toe gezien dat er genoeg werd gerust en er waren genoeg mooie en gezonde traktaties.
  Wij hebben het ontzettend fijn gevonden dat jullie er waren en vooral Ivano en Mila hebben jullie gemist en vragen wanneer jullie weer komen, haha. Jullie zijn de beste!

  Liefs Sven, Ingrid, Ivano, Mila en Norah

  Antwoord
 3. angeline raaijmakers

  In het begin waren wij een beetje huiverig voor kraamzorg, het idee dat een vreemde bij ons binnen zou komen voor een week lang was voor ons een rare gedachte. Maar toen kregen we Willeke en vanaf dag 1 voelde ze al als een onderdeel van ons gezin. Ze was heerlijk in de omgang en super goed in het begeleiden van mij als nieuwe moeder. Ik was namelijk erg onzeker in het begin en dacht ook echt na de bevalling “ik heb een baby, wat nu?”. Willeke was ontzettend rustig en gaf ons volop tips hoe we het het beste konden aanpakken op basis van haar ervaring, maar ze liet het ook toe dat we eigen keuzes maakte mochten we dat willen. Daarnaast had onze baby in het begin ook erg veel moeite met eten vanwege misselijkheid naar aanleiding van de bevalling en heeft Willeke constant met ons samen gekeken voor een passende oplossing. Nu drinkt hij flesjes van 120 met gemak leeg en groeit hij als kool vanwege deze begeleiding. Dit zijn echter nog maar de verzorgende elementen want Willeke deed zoveel meer. Ik heb deze week ook ervaren als een all-inclusive vakantie met de heerlijke maaltijden die ze klaar maakte, ontbijt op bed en verplichte middag dutjes. Het was overigens goed dat ze mij afremde hier en daar want deze mama dacht de wereld al gelijk weer aan te kunnen of ze nu hersteld was of niet. Daarnaast hadden we ook echt een goede klik met Willeke zelf en konden we over alles hele gesprekken voeren. Ik kan ook oprecht zeggen dat we niet zozeer nu de kraamzorg missen want dat kunnen we nu prima zelf, maar we missen wel Willeke de vrouw die elke ochtend gezelligheid mee bracht in ons huis. Als ik ooit een tweede krijg vraag ik haar gelijk weer aan en ik hoop dat alle moeders zo’n leuke en spontane week mogen ervaren als dat ik heb gehad.

  Antwoord
 4. Britt

  Wij willen onze kraamverzorgsters Cindy Tappel en Marjo Peters heel hartelijk bedanken voor de fijne kraamtijd. Omdat Cindy halverwege met vakantie ging, heeft Marjo de tweede helft van de kraamtijd voor ons gezorgd. Het waren beiden topvrouwen die ons heel veel hebben geleerd en die mij ook heel goed hebben verzorgd. We vinden het heel jammer dat morgenvroeg niet de deurbel gaat en de kraamhulp voor de deur staat maar dankzij hun hulp voelen wij ons zeker genoeg om het vanaf morgen alleen aan te kunnen. Lieve Cindy en Marjo: bedankt! Gr. Britt en Roy

  Antwoord
 5. Joyce Amkreutz

  Op 3-7 is onze zoon via een keizersnede geboren.
  Op woensdag mochten we naar huis en gelijk geboortezorg Limburg gebeld.
  12 uur kwam onze kraamhulp, en wat voor een !!! Daar was ze dan Melanie Bindels.
  Zo lief, zo kalm en zo vol adviezen.
  Nu zijn wij een gemengd gezin met 2 meiden van 12 en 10, en wat was ze lief voor hun.
  Ze heeft hun geleerd om een luier te verschonen, samen onze kleine man in badje gedaan, de fles laten geven.
  Wij waren verkocht aan haar, en maakte het afscheid nemen ook niet makkelijk, heb een traantje moeten laten toen ze de laatste keer de deur uit liep.
  Melanie heeft ons en onvergetelijke en zorgeloze kraamweek bezorgd, een die iedere nieuwe ouder verdiend.
  Wij vinden haar een aanwinst voor geboortezorg Limburg en bevelen haar dan ook bij iedereen aan.
  Het is dat we niet meer kindjes willen, want dan wisten we het wel.
  Melanie nogmaals bedankt voor je goede en lieve zorgen voor ons en een dikke zoen !!!

  Antwoord
 6. Kelly Keulaarts-Niels

  Wij hebben een geweldige kraamweek gehad door onze kraamverzorgende Lilliane!
  Na een rot bevalling en het verblijven in het ziekenhuis, is op 12-6-17 onze kraamweek begonnen. Doordat ik een keizersnede gehad heb, lagen de dingen die ik me voorgesteld had een beetje anders. Het idee hebben van falen. Lilliane heeft er mede voor gezorgd dat dit al snel weg ging!
  We hebben een hoop geleerd in deze week dankzij haar deskundigheid en haar liefdevolle verzorging! Bedankt hiervoor!

  Antwoord
 7. Wendy vlasveld

  Op 29 mei is onze zoon geboren. ‘s Avonds kwam Bianca naar ons toe om een opstart te maken. Hele aardige vrouw. Elke ochtends kwam zij en ze is de hele week bij ons geweest. Zij heeft mij goed geholpen met het begeleiden om de borstvoeding op gang te krijgen en ze heeft me verschillende houdingen aangeleerd. Ondanks dat het ons tweede kindje is, was het toch even wennen. We hebben een hele fijne kraamweek gehad!

  Antwoord
 8. Kimmy Steins-Schlicher

  10 januari, de mooiste dag uit ons leven. Onze zoon Demian werd geboren in het Zuyderland ziekenhuis. ‘s Avonds toen we thuis waren kwam een kraamverzorgende ons de eerste uurtjes begeleiden. De dag erna kwam kraamverzorgster Chella, zij bleef de hele kraamweek. Wat was het spannend een baby en een ‘vreemde’ in huis.. Maar het klikte meteen met Chella! Ze maakte ontbijt op bed voor mij, deed de was en de overige huishoudelijke taken samen met mijn man. Daarnaast gaf ze overal uitgebreid uitleg over alles wat ze deed wat betrekking had op onze kleine knapperd. En het was ook nog hartstikke gezellig, samen lunchen en kletsen over de bevalling. We waren zeker tevreden over de kraamzorg van meander!

  Antwoord
 9. Ghislaine Boyen

  Vandaag was de laatste dag dat onze kraamverzorgster Esmeralda hier was. Met tranen heb ik haar laten gaan. Tranen van tevredenheid. Ze heeft de eerste 10 dagen van de geboorte van onze zoon Jordan nog mooier gemaakt dan het al was. Ik wil haar nogmaals super bedanken en ik mis je nu al! Ik weet zeker dat ze nog veel mensen blij zal maken. Groetjes Jordy, Ghislaine, Gisèle en Jordan

  Antwoord
 10. cindy bruinink

  Op 4 oktober 2016 ben ik bevallen van onze dochter, ons 3de kindje. We zijn 1 dag in het ziekenhuis moeten blijven, de dag erna mochten we naar huis en hebben we gebeld met Meander Kraamzorg dat ik was bevallen en thuis was. ‘s Morgens kwam de kraamverzorgster Esmeralda. Wat was dat een super kraamverzorgster, een week om nooit te vergeten dat de jongens nog iedere dag vragen of ze nog komt. Een kraamverzorgster die je niet snel zal vergeten. Wat zij allemaal heeft gedaan voor ons gezin, dat ik echt mijn rust kreeg wat best moeilijk was voor mij. Dat zij er was en alles deed en dat ik moest rusten want na een week kon ik het allemaal weer zelf doen. Super bedankt voor je hulp, een week om nooit te vergeten. Dankjewel Esmeralda je bent een super kraamverzorgster. Cindy Glenn Julian Jason en Jennifer

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze certificeringen

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verzend een bericht

Sorry, we zijn momenteel niet online. Je kunt wel een bericht achter laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je naam
* Email
* Omschrijf je vraag
Login

Heeft u hulp nodig? Stel hier online je vraag.

Naam
* Email
* Je vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om u beter te helpen! Voel u vrij om hier feedback achter te laten.

Is je vraag opgelost?
Inloggen medewerkers