Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

57 Reacties

 1. Britt

  Wij willen onze kraamverzorgsters Cindy Tappel en Marjo Peters heel hartelijk bedanken voor de fijne kraamtijd. Omdat Cindy halverwege met vakantie ging, heeft Marjo de tweede helft van de kraamtijd voor ons gezorgd. Het waren beiden topvrouwen die ons heel veel hebben geleerd en die mij ook heel goed hebben verzorgd. We vinden het heel jammer dat morgenvroeg niet de deurbel gaat en de kraamhulp voor de deur staat maar dankzij hun hulp voelen wij ons zeker genoeg om het vanaf morgen alleen aan te kunnen. Lieve Cindy en Marjo: bedankt! Gr. Britt en Roy

  Antwoord
 2. Joyce Amkreutz

  Op 3-7 is onze zoon via een keizersnede geboren.
  Op woensdag mochten we naar huis en gelijk geboortezorg Limburg gebeld.
  12 uur kwam onze kraamhulp, en wat voor een !!! Daar was ze dan Melanie Bindels.
  Zo lief, zo kalm en zo vol adviezen.
  Nu zijn wij een gemengd gezin met 2 meiden van 12 en 10, en wat was ze lief voor hun.
  Ze heeft hun geleerd om een luier te verschonen, samen onze kleine man in badje gedaan, de fles laten geven.
  Wij waren verkocht aan haar, en maakte het afscheid nemen ook niet makkelijk, heb een traantje moeten laten toen ze de laatste keer de deur uit liep.
  Melanie heeft ons en onvergetelijke en zorgeloze kraamweek bezorgd, een die iedere nieuwe ouder verdiend.
  Wij vinden haar een aanwinst voor geboortezorg Limburg en bevelen haar dan ook bij iedereen aan.
  Het is dat we niet meer kindjes willen, want dan wisten we het wel.
  Melanie nogmaals bedankt voor je goede en lieve zorgen voor ons en een dikke zoen !!!

  Antwoord
 3. Kelly Keulaarts-Niels

  Wij hebben een geweldige kraamweek gehad door onze kraamverzorgende Lilliane!
  Na een rot bevalling en het verblijven in het ziekenhuis, is op 12-6-17 onze kraamweek begonnen. Doordat ik een keizersnede gehad heb, lagen de dingen die ik me voorgesteld had een beetje anders. Het idee hebben van falen. Lilliane heeft er mede voor gezorgd dat dit al snel weg ging!
  We hebben een hoop geleerd in deze week dankzij haar deskundigheid en haar liefdevolle verzorging! Bedankt hiervoor!

  Antwoord
 4. Wendy vlasveld

  Op 29 mei is onze zoon geboren. ‘s Avonds kwam Bianca naar ons toe om een opstart te maken. Hele aardige vrouw. Elke ochtends kwam zij en ze is de hele week bij ons geweest. Zij heeft mij goed geholpen met het begeleiden om de borstvoeding op gang te krijgen en ze heeft me verschillende houdingen aangeleerd. Ondanks dat het ons tweede kindje is, was het toch even wennen. We hebben een hele fijne kraamweek gehad!

  Antwoord
 5. Kimmy Steins-Schlicher

  10 januari, de mooiste dag uit ons leven. Onze zoon Demian werd geboren in het Zuyderland ziekenhuis. ‘s Avonds toen we thuis waren kwam een kraamverzorgende ons de eerste uurtjes begeleiden. De dag erna kwam kraamverzorgster Chella, zij bleef de hele kraamweek. Wat was het spannend een baby en een ‘vreemde’ in huis.. Maar het klikte meteen met Chella! Ze maakte ontbijt op bed voor mij, deed de was en de overige huishoudelijke taken samen met mijn man. Daarnaast gaf ze overal uitgebreid uitleg over alles wat ze deed wat betrekking had op onze kleine knapperd. En het was ook nog hartstikke gezellig, samen lunchen en kletsen over de bevalling. We waren zeker tevreden over de kraamzorg van meander!

  Antwoord
 6. Ghislaine Boyen

  Vandaag was de laatste dag dat onze kraamverzorgster Esmeralda hier was. Met tranen heb ik haar laten gaan. Tranen van tevredenheid. Ze heeft de eerste 10 dagen van de geboorte van onze zoon Jordan nog mooier gemaakt dan het al was. Ik wil haar nogmaals super bedanken en ik mis je nu al! Ik weet zeker dat ze nog veel mensen blij zal maken. Groetjes Jordy, Ghislaine, Gisèle en Jordan

  Antwoord
 7. cindy bruinink

  Op 4 oktober 2016 ben ik bevallen van onze dochter, ons 3de kindje. We zijn 1 dag in het ziekenhuis moeten blijven, de dag erna mochten we naar huis en hebben we gebeld met Meander Kraamzorg dat ik was bevallen en thuis was. ‘s Morgens kwam de kraamverzorgster Esmeralda. Wat was dat een super kraamverzorgster, een week om nooit te vergeten dat de jongens nog iedere dag vragen of ze nog komt. Een kraamverzorgster die je niet snel zal vergeten. Wat zij allemaal heeft gedaan voor ons gezin, dat ik echt mijn rust kreeg wat best moeilijk was voor mij. Dat zij er was en alles deed en dat ik moest rusten want na een week kon ik het allemaal weer zelf doen. Super bedankt voor je hulp, een week om nooit te vergeten. Dankjewel Esmeralda je bent een super kraamverzorgster. Cindy Glenn Julian Jason en Jennifer

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze certificeringen

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verzend een bericht

Sorry, we zijn momenteel niet online. U kunt wel een bericht achter laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam
* Email
* Omschrijf uw probleem
Login

Heeft u hulp nodig? Stel hier online uw vraag.

Naam
* Email
* Uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om u beter te helpen! Voel u vrij om hier feedback achter te laten.

Is uw probleem opgelost?