Jouw kraamzorg in regio Roermond

voor een onbezorgde start

Al generaties lang helpen we ouders en baby’s in Roermond aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Via bijscholing blijven ze continu op de hoogte van de laatste kennis en inzichten. Je krijgt dus een echte zorgprofessional in huis.

Geboortezorg Limburg biedt je zekerheid op het moment dat je niets aan het toeval wilt overlaten.

Aankomende evenementen in regio Roermond:

! Let op: In verband met het Coronavirus zijn onze bijeenkomsten online.

blank
Online Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoeding

Overweeg je om straks borstvoeding te geven aan je baby’tje? Tijdens deze informatieavond staan onze lactatiekundigen voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen. De bijeenkomst wordt verzorgd door onze lactatiekundigen Donate Gielissen of Karin Janssen. Partners zijn van harte welkom! Meld je op tijd aan, want vol is vol.

Meer informatie of direct aanmelden? Klik hier.

Digitaal Borstvoeding-spreekuur (jouw online borstvoedingsdeskundige)

Heb je een korte vraag over borstvoeding?

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven, dan kun je ter voorbereiding nu alvast je vragen stellen aan onze borstvoedingsdeskundige. We geloven bij Geboortezorg Limburg namelijk sterk in de voordelen van borstvoeding!

We organiseren hiervoor een ‘digitaal vragenuurtje’.

Meer informatie of direct aanmelden? Klik hier.

Informatieavond Borstvoeding

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Lactatiekundigen van Laurentius en verpleegkundigen van de GGD informeren u over verschillende onderwerpen, zoals het belang van borstvoeding, aanleghoudingen, afkolven en bewaren moedermelk en borstvoeding en werken. 

De bijeenkomst wordt georganiseerd samen met JeugdGezondheidsZorg (GGD). Deelname is gratis. Wel ontvangen wij voorafgaand aan de bijeenkomst graag uw aanmelding. U kunt zich aanmelden tot een week voor de bijeenkomst via onderstaand formulier.

Locatie: Laurentius Ziekenhuis, Roermond

Informatie, datums en aanmelden

Informatieavond Zwangerschap en Bevalling

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Verloskundigen van de eerste en de tweede lijn informeren u over verschillende onderwerpen, zoals zwangerschap, baring en het kraambed.

De bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de kring verloskundigen Midden-Limburg.

Deelname is gratis. Wel ontvangen wij voorafgaand aan de bijeenkomst graag uw aanmelding. U kunt zich aanmelden tot een week van te voren via de website van het Verloskundig Samenwerkingverband Roermond

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Informatiebijeenkomst Natuurlijke Kraamzorg

Graag nodigen we je uit voor een kennismaking met Natuurlijke Kraamzorg.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de informatieavond gaan we in op de achterliggende gedachten van Natuurlijke Kraamzorg. Ook wordt duidelijk wat je in je kraambed van ons kunt verwachten. Zo krijg je een inkijkje in hoe warmtezorg (de borstvoeding ten goede komt) jou en je kindje ten goede komt en er goed gegroeid en geslapen wordt, en hoe kamille je kan ondersteunen in je herstel na de bevalling. Verder laten we je zien hoe je een kindje kunt verschonen zonder dat het hoeft te huilen en hoe wikkelen werkt. Na deze avond heb je een goed beeld van Natuurlijke Kraamzorg, zodat je weet of deze zorg bij je past. Deze avond wordt voor Geboortezorg Limburg verzorgd door Petra van den Boorn van Geboorn

Data 2019:

  • 1 april 2019

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Klijntje Baby en Kidslifestyle, Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt

  • 20 mei 2019

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Geboortezorg Limburg, Lingsterhofweg 176, Tegelen 

  • 17 juni 2019

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Klijntje Baby en Kidslifestyle, Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt

Kosten: € 12,50 per persoon.

Minimaal aantal deelnemers: 15 personen.

Aanmelden: Uiterlijk 1 week vooraf via e-mail – cursus@geboortezorglimburg.nl

Inschrijving is bevestigd na betaling van je deelnemersgeld.

Uiterlijk 1 week voor aanvang van de informatieavonden heeft Geboortezorg Limburg de mogelijkheid om bij minder dan 15 deelnemers de bijeenkomst te annuleren.

Ymke van den Hurck-Camp

Ymke van den Hurck-Camp

Regiomanager Roermond

“Als manager zorg ik samen met mijn team voor een onbezorgde kraamtijd door het leveren van de beste kraamzorg in Midden-Limburg”

Vragen over borstvoeding?

Voor, tijdens en na de kraamperiode kunnen onze klanten gebruik maken van onze lactatiekundige IBCLC. Dit is een professioneel opgeleide borstvoedingsspecialist. 
Ontmoet Willy Gielen en Gertie Roberts – professioneel opgeleide borstvoedingsspecialisten.

De inloopspreekuren zijn vrijblijvend, kosteloos, en bedoeld voor korte vragen. Bij problemen waar meer diepgang nodig is, kan een afspraak ingepland worden.

Lactatiekundigen Roermond e.o.
Tel: 06-51591852

Moeders uit Roermond e.o. aan het woord

Wist je dat? We worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8

(bron: Kraamzorg Kompas)

Lieve Gerrie, Cynthia en Geboortezorg Limburg

Hartelijk bedankt dat jullie er alles aan hebben gedaan dat wij de lieve kraamhulp Gerrie weer mochten verwelkomen in ons gezin.

Zij heeft ons weer een fantastische kraamtijd bezorgd! Ook de stagiaire, Cynthia, willen wij bedanken voor de fijne tijd. Heel veel succes met je verdere opleiding!

Geboortezorg Limburg is een geweldige organisatie die de zorgvraag begrijpt, serieus neemt en je echt de hulp en steun bieden die nodig zijn. Nogmaals bedankt!

Kim

Wij zijn erg tevreden over de geboden zorg. De evaluatie en contactmomenten met het bureau waren zeer prettig. We hebben de eerste dag geen goede opstart gehad en hier zijn jullie perfect mee omgegaan. Jullie maken dus zeker waar wat jullie beloven!

We hebben verder een mooie kraamweek gehad, dankzij “onze verademing” (haha): Angelique. Zij is bijzonder professioneel, rustig, vriendelijk, op de achtergrond aanwezig, maar ook streng als het moet. Het huis was steeds tiptop in orde (dit vond deze opgeruimde mama erg fijn) en ze had zelfs tijd voor het ordenen van de klerenkast van onze Mare! Zalig!

Mama heeft het niet laten merken, maar moest even slikken toen ze de deur uitliep…

Kristel Graus

Ik ben bevallen van ons tweede zoontje en heb een hele fijne kraamtijd gehad dankzij de geweldige kraamhulp: Angelique.

Heerlijk verwend geworden en goed advies gekregen op al onze vragen.
Onze oudste zoon was dol op Angelique.

Nu, 12 weken later, vraagt hij nog altijd wanneer ze weer komt.
Bedankt voor alles, Angelique.

Els

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.