De beste kraamzorg van Weert, Peel & Maas en Echt

voor een onbezorgde start

 

Al generaties lang helpen we ouders en baby’s in Weert, Peel en Maas en Echt aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Via bijscholing blijven ze continu op de hoogte van de laatste kennis en inzichten. Je krijgt dus een echte zorgprofessional in huis.

Geboortezorg Limburg biedt je zekerheid op het moment dat je niets aan het toeval wilt overlaten.

Aankomende evenementen in Weert, Peel & Maas en Echt:

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Borstvoedingsspreekuur (Inloopspreekuur lactatiekundige)

Heb je een korte vraag over borstvoeding?

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven, dan kun je ter voorbereiding nu al een afspraak maken met een lactatiekundige. We geloven bij Geboortezorg Limburg sterk in de voordelen van borstvoeding! Daarom verzorgen we ongeveer 1 maal per maand een inloopspreekuur. De inloopspreekuren zijn vrijblijvend, kosteloos, en bedoeld voor korte vragen (max. 15 min). Tijdens het spreekuur kun je bij haar terecht met al je vragen en krijg je nuttige tips en adviezen.

Een goede voorbereiding: de beste start!

Ontmoet Gertie Roberts, Donate Gielissen of Karin Janssen – professioneel opgeleide borstvoedingsspecialisten – op de volgende momenten:

Data 2019:

 • 13 maart
 • 10 april
 • 8 mei
 • 12 juni
 • 10 juli
 • 14 juli
 • 11 september
 • 9 oktober
 • 13 november
 • 11 december

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Locatie: Baby en Kidslifestyle Klijntje, Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt

Komt een van deze datums niet uit? Kijk op de andere locatiepagina’s voor een ander moment.

Informatieavond Borstvoeding

Georganiseerd door SJG Weert.

Data 2019:

 •   12 maart

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Auditorium SJG Weert – route 26

Meer informatie en aanmelden

Voorlichtingsavond Zwangerschap en Bevalling

Georganiseerd door SJG Weert.

Data 2019:

 •   26 februari

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: Auditorium SJG Weert – route 26

Meer informatie en aanmelden

Informatiebijeenkomst Natuurlijke Kraamzorg

Graag nodigen we je uit voor een kennismaking met Natuurlijke Kraamzorg.

Wat is Natuurlijke Kraamzorg?
In Natuurlijke Kraamzorg staan rust, ritme en harmonie centraal. Kenmerkend voor deze vorm van kraamzorg is de aandacht voor warmtezorg, omhulling, ritmes en een volwaardige voeding. Daarbij maken onze kraamverzorgenden gebruik van natuurlijke middelen en materialen. Denk bij middelen bijvoorbeeld aan een ontspannende voetinwrijving, of aan een bovenarm/schouderinwrijving om de borstvoeding te stimuleren. Voorbeelden van materialen zijn wikkeldoeken, wollen dekentjes en mutsjes voor de baby.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de informatieavond gaan we in op de achterliggende gedachten van Natuurlijke Kraamzorg. Ook wordt duidelijk wat je in je kraambed van ons kunt verwachten. Zo krijg je een inkijkje in hoe warmtezorg de borstvoeding ten goede komt. En hoe kamille je kan ondersteunen in je herstel na de bevalling. Verder laten we je zien hoe je een kindje kunt verschonen zonder dat het hoeft te huilen en hoe wikkelen werkt. Na deze avond heb je een goed beeld van Natuurlijke Kraamzorg, zodat je weet of deze zorg bij je past.

Data 2019:

 • Volgen zo snel mogelijk.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Baby en Kidslifestyle Klijntje, Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt

Kosten: € 10,- p.p. – € 15,- met partner

Ymke van den Hurck-Camp

Ymke van den Hurck-Camp

Regiomanager Weert

“Als manager zorg ik samen met mijn team voor een onbezorgde kraamtijd door het leveren van de beste kraamzorg in Midden-Limburg”

Vragen over borstvoeding?

Voor, tijdens en na de kraamperiode kunnen onze klanten gebruik maken van onze lactatiekundige IBCLC. Dit is een professioneel opgeleide borstvoedingsspecialist. Ontmoet Gertie Roberts, Donate Gielissen of Karin Janssen – professioneel opgeleide borstvoedingsspecialisten

De inloopspreekuren zijn vrijblijvend, kosteloos, en bedoeld voor korte vragen. Bij problemen waar meer diepgang nodig is, kan een afspraak ingepland worden.

Lactatiekundigen Weert, Peel & Maas en Echt
Tel: 06-51591852

Moeders uit Weert, Peel & Maas en Echt aan het woord

Wist je dat? We worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8

(bron: Kraamzorg Kompas)

2x een geweldige kraamtijd gehad met dank aan de lieve dames Marianne & Truus. Een tijd om nooit meer te vergeten!

 

Beide hebben zo’n goede zorg geleverd voor ons gezinnetje, echt helemaal super!

2x enkele traantjes moeten laten toen ze niet meer kwamen na deze bijzondere periode.
Nogmaals super dankjewel voor de goede zorg, het vertrouwen, de gezellige gesprekken en alle energie. Joy

Op 3-7 is onze zoon geboren. Op woensdag mochten we naar huis en gelijk Geboortezorg Limburg gebeld.
12 uur kwam onze kraamhulp, en wat voor een. Zo lief, zo kalm en zo vol adviezen.

Nu zijn wij een gemengd gezin met 2 meiden van 12 en 10, en wat was ze lief voor hun. Ze heeft hun geleerd om een luier te verschonen, samen onze kleine man in badje gedaan, de fles laten geven.

Wij waren verkocht aan haar, en maakte het afscheid nemen ook niet makkelijk, heb een traantje moeten laten toen ze de laatste keer de deur uit liep.
Melanie heeft ons en onvergetelijke en zorgeloze kraamweek bezorgd, een die iedere nieuwe ouder verdiend.

Wij vinden haar een aanwinst voor Geboortezorg Limburg en bevelen haar dan ook bij iedereen aan. Joyce Amkreutz

Op 4 oktober ben ik bevallen van onze dochter, ons 3de kindje. We zijn 1 dag in het ziekenhuis moeten blijven, de dag erna mochten we naar huis en hebben we gebeld met Geboortezorg Kraamzorg dat ik was bevallen en thuis was. ‘s Morgens kwam de kraamverzorgster Esmeralda. Wat was dat een super kraamverzorgster, een week om nooit te vergeten dat de jongens nog iedere dag vragen of ze nog komt.

Een kraamverzorgster die je niet snel zal vergeten. Wat zij allemaal heeft gedaan voor ons gezin, dat ik echt mijn rust kreeg wat best moeilijk was voor mij. Dat zij er was en alles deed en dat ik moest rusten want na een week kon ik het allemaal weer zelf doen. Super bedankt voor je hulp, een week om nooit te vergeten! Cindy Bruinink

Schrijf je vandaag nog in en ontvang een gratis Uppies® omslagdoek

Schrijf je nu in, dan ben je straks zeker van de beste hulp en verzorging. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien. Schrijf je vandaag nog in en krijg van ons, na ontvangst van je inschrijving, een gratis Uppies® omslagdoek. Exclusief bij Geboortezorg Limburg!