Jouw kraamzorg in regio Weert, Peel & Maas en Echt

voor een onbezorgde start

Al generaties lang helpen we ouders en baby’s in Weert, Peel en Maas en Echt aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Via bijscholing blijven ze continu op de hoogte van de laatste kennis en inzichten. Je krijgt dus een echte zorgprofessional in huis.

Geboortezorg Limburg biedt je zekerheid op het moment dat je niets aan het toeval wilt overlaten.

Aankomende evenementen in regio Weert, Peel & Maas en Echt:

! Let op: In verband met het Coronavirus zijn onze bijeenkomsten online.

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Online Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoeding

Overweeg je om straks borstvoeding te geven aan je baby’tje? Tijdens deze informatieavond staan onze lactatiekundigen voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen. De bijeenkomst wordt verzorgd door onze lactatiekundigen Donate Gielissen of Karin Janssen. Partners zijn van harte welkom! Meld je op tijd aan, want vol is vol.

Meer informatie of direct aanmelden? Klik hier.

Digitaal Borstvoedingsspreekuur (jouw online borstvoedingsdeskundige)

Heb je een korte vraag over borstvoeding?

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven, dan kun je ter voorbereiding nu alvast je vragen stellen aan onze borstvoedingsdeskundige. We geloven bij Geboortezorg Limburg namelijk sterk in de voordelen van borstvoeding!

We organiseren hiervoor een ‘digitaal vragenuurtje’.

Meer informatie of direct aanmelden? Klik hier.

Informatieavond Borstvoeding

Georganiseerd door SJG Weert.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Auditorium SJG Weert – route 26

Meer informatie en aanmelden

Voorlichtingsavond Zwangerschap en Bevalling

Georganiseerd door SJG Weert.

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: Auditorium SJG Weert – route 26

Meer informatie en aanmelden

Informatiebijeenkomst Natuurlijke Kraamzorg

Graag nodigen we je uit voor een kennismaking met Natuurlijke Kraamzorg.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de informatieavond gaan we in op de achterliggende gedachten van Natuurlijke Kraamzorg. Ook wordt duidelijk wat je in je kraambed van ons kunt verwachten. Zo krijg je een inkijkje in hoe warmtezorg (de borstvoeding ten goede komt) jou en je kindje ten goede komt en er goed gegroeid en geslapen wordt, en hoe kamille je kan ondersteunen in je herstel na de bevalling. Verder laten we je zien hoe je een kindje kunt verschonen zonder dat het hoeft te huilen en hoe wikkelen werkt. Na deze avond heb je een goed beeld van Natuurlijke Kraamzorg, zodat je weet of deze zorg bij je past. Deze avond wordt voor Geboortezorg Limburg verzorgd door Petra van den Boorn van Geboorn

Data 2019:

  • 1 april 2019

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Klijntje Baby en Kidslifestyle, Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt

  • 20 mei 2019

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Geboortezorg Limburg, Lingsterhofweg 176, Tegelen 

  • 17 juni  2019

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Klijntje Baby en Kidslifestyle, Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt

Kosten: € 12,50 per persoon.

Minimaal aantal deelnemers: 15 personen.

Aanmelden: Uiterlijk 1 week vooraf via e-mail – cursus@geboortezorglimburg.nl

Inschrijving is bevestigd na betaling van je deelnemersgeld.

Uiterlijk 1 week voor aanvang van de informatieavonden heeft Geboortezorg Limburg de mogelijkheid om bij minder dan 15 deelnemers de bijeenkomst te annuleren.

Informatiebijeenkomst PrePare

‘Van twee ouders naar één team’

Jullie zijn zwanger, wat een bijzonder gevoel! Je merkt dat je steeds nieuwsgieriger wordt jullie baby te ontmoeten. Je bent volop bezig met het maken of kopen van alles wat nodig is om jullie kindje zo goed mogelijk te verwelkomen op deze wereld. Het kindje zal niets tekort komen, jullie hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Maar… Hoe zit het eigenlijk met papa en mama?

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten; twee bijeenkomsten vóór en twee ná de bevalling. Een deel volgen jullie thuis digitaal. Het is geen therapeutisch verhaal, maar toegankelijk, interactief en met ruimte voor humor. In deze cursus hebben papa’s en mama’s evenveel inbreng. 

Informatiebijeenkomst PrePare – ‘Van twee ouders naar één team’

Aanmelden? Je kunt je per mail opgeven voor deze cursus – info@preparelimburg.nl.
Je krijgt dan een aanmeldformulier thuisgestuurd.

 

Ymke van den Hurck-Camp

Ymke van den Hurck-Camp

Regiomanager Weert, Peel en Maas en Echt

“Als manager zorg ik samen met mijn team voor een onbezorgde kraamtijd door het leveren van de beste kraamzorg in Midden-Limburg”

Vragen over borstvoeding?

Voor, tijdens en na de kraamperiode kunnen onze klanten gebruik maken van onze lactatiekundige IBCLC. Dit is een professioneel opgeleide borstvoedingsspecialist. Ontmoet Willy Gielen en Gertie Roberts – professioneel opgeleide borstvoedingsspecialisten.

De inloopspreekuren zijn vrijblijvend, kosteloos, en bedoeld voor korte vragen. Bij problemen waar meer diepgang nodig is, kan een afspraak ingepland worden.

Lactatiekundigen Weert, Peel & Maas en Echt
Tel: 06-51591852

Moeders uit Weert, Peel & Maas en Echt aan het woord

Wist je dat? We worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8

(bron: Kraamzorg Kompas)

Twee keer een geweldige kraamtijd gehad met dank aan de lieve dames Marianne & Truus. Een tijd om nooit meer te vergeten!

Beide hebben zo’n goede zorg geleverd voor ons gezinnetje, echt helemaal super!

Twee keer enkele traantjes moeten laten toen ze niet meer kwamen na deze bijzondere periode.

Nogmaals super dankjewel voor de goede zorg, het vertrouwen, de gezellige gesprekken en alle energie.

Joy

Onze zoon werd geboren en toen we naar huis mochten, hebben we gelijk Geboortezorg Limburg gebeld.
12 uur kwam onze kraamhulp, en wat voor een. Zo lief, zo kalm en zo vol adviezen.

Nu zijn wij een gemengd gezin met 2 meiden van 12 en 10, en wat was ze lief voor hun. Ze heeft hun geleerd om een luier te verschonen, samen onze kleine man in badje gedaan, de fles laten geven. Wij waren verkocht en dat maakte het afscheid nemen ook niet makkelijk, heb een traantje moeten laten toen ze de laatste keer de deur uit liep.

Melanie heeft ons en onvergetelijke en zorgeloze kraamweek bezorgd, een die iedere nieuwe ouder verdiend. 

Joyce Amkreutz

Toen ik beviel van onze dochter, ons derde kindje, moesten we 1 dag in het ziekenhuis blijven. De dag erna mochten we naar huis en hebben we gebeld met Geboortezorg Limburg dat ik was bevallen en thuis was. ‘s Morgens kwam de kraamverzorgster Esmeralda. Wat was dat een super kraamverzorgster, een week om nooit te vergeten – de jongens vragen nog iedere dag of ze komt.

Een kraamverzorgster die je niet snel zal vergeten. Wat zij allemaal heeft gedaan voor ons gezin, dat ik echt mijn rust kreeg – wat best moeilijk was voor mij. Dat zij er was en alles deed en dat ik moest rusten, want na een week kon ik het allemaal zelf doen. Super bedankt voor je hulp, een week om nooit te vergeten!

Cindy Bruinink

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.