Kraamverzorgenden van Groenekruis Domicura Kraamzorg koken in Ronald Mc Donald huis te Maastricht

Tijdens de kerstviering  van Geboortezorg Limburg is het idee ontstaan om voor de 2e keer met een aantal kraamverzorgenden in het voorjaar  van 2016  te gaan koken in het Ronald Mc Donald huis..  Na een rondgang met de collectebus en spontane giften van kraamverzorgenden was er genoeg geld bijeengebracht voor het samenstellen van een overheerlijk driegangenmenu.

Hanna, Carolien, Paulien, Mariëlle, Willeke en Maya bedachten een voor-, hoofd- en nagerecht en zijn op zoek gegaan naar productsponsoren.

De uitnodiging werd door de ouders met open armen ontvangen. Wat hebben ze genoten van het eten en de gezelligheid. Even op andere gedachten komen en niet denken aan de zorgen over hun kindje. Er kwamen goede gesprekken op gang en ervaringen werden gedeeld.

Mede dankzij de medewerking van sponsoren en onze inspanningen hebben we de ouders een beetje in het zonnetje kunnen zetten.

Super bedankt  Jumbo in Born, AH in Heer, van der Valk in Maastricht, Brusselslöfke in Maastricht, de Markthal in Herten, ’t Kiesplenkske in Heer en de Drankenmarkt in Roermond. Door jullie sponsoring hebben we nog een bedrag over voor de start van een volgende kookavond.

Met heel veel plezier gaan we deze weer plannen!

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verzend een bericht

Sorry, we zijn momenteel niet online. Je kunt wel een bericht achter laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je naam
* Email
* Omschrijf je vraag
Login

Heeft u hulp nodig? Stel hier online je vraag.

Naam
* Email
* Je vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om u beter te helpen! Voel u vrij om hier feedback achter te laten.

Is je vraag opgelost?