Borstvoeding geven doe je niet alleen.

Ieder jaar vieren we Wereld Borstvoeding Week. Landelijk staan we hierbij stil in de eerste week van oktober. Dit jaar zal het plaatsvinden van 4 t/m 10 oktober. Het thema wat centraal staat dit jaar is:

“Borstvoeding beschermen, een gedeelde verantwoordelijkheid”.

Borstvoeding draagt bij aan onze gezondheid en het welzijn. Daarom is het ook noodzakelijk om aandacht te vragen voor de borstvoeding en wereldwijd te beschermen. Borstvoerding geven doe je niet alleen en daarom is het van groot belang dat er voldoende en goede individuele ondersteuning geboden wordt aan moeder en kind. Maar de ondersteuning vanuit de gezondheidssystemen (artsen, verloskundigen, verpleegkundigen, lactatiekundigen, kraamverzorgsters, etc.), werkgevers, de gemeenschap, overheid en vanuit de eigen omgeving zijn net zo belangrijk en dienen dan ook een steentje bij te dragen.

Met z’n alle samen kunnen we borstvoerding bevorderen en onze gezondheid en het welzijn van iedereen beschermen.

Lactatiekundigen Geboortezorg Limburg.

 

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Wat heb je nodig voor, tijdens en na je zwangerschap? Ons E-book ‘Wiegwijs’ geeft antwoord op de allerbelangrijkste vragen. Vraag het E-book nu kosteloos aan.

E-book aanvragen

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen of opmerkingen?
Schroom dan niet en vul ons contactformulier in! Klik op de button hieronder om naar het contactformulier te gaan en vul deze in!

Contactformulier

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.