Geboortezorg Limburg, aangenaam

Maak kennis met de beste kraamzorgorganisatie van Limburg

 

Geboortezorg Limburg is een gespecialiseerde zorgverlener voor zwangerschaps- en kraamzorg. Al generaties lang helpen we ouders en baby’s aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Via bijscholing blijven ze continu op de hoogte van de laatste kennis en inzichten. Je krijgt een echte zorgprofessional in huis. Een geruststellende gedachte wanneer je thuis wil bevallen, maar ook daarna houdt ze jouw herstel en de ontwikkeling van je kindje nauwlettend in de gaten.

Geboortezorg Limburg biedt je zekerheid op het moment dat je niets aan het toeval wil overlaten.

Onze missie

“Het leveren van een onbezorgde kraamtijd door het bieden van de beste kraamzorg aan gezinnen in Limburg”

Vanaf de aanmelding tot het einde van de zorg luisteren we naar onze klanten en geven we informatie die men begrijpt. Geboortezorg Limburg biedt wat de klant vraagt en wenst. Bij onzekerheden bieden we extra’s aan om onze klanten te ontzorgen. Wij helpen moeders en vaders letterlijk en figuurlijk waar nodig weer op de been, zodat ze verantwoordelijk en zelfstandig verder kunnen met hun gezin.

Onze visie

Dit is de stip op onze horizon. De visie geeft ons ambitieniveau en de richting van de organisatie aan.

“Grootste regionale en beste kraamzorgorganisatie van Limburg”

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn:

  • Empathisch/meelevend/begaan
  • Ervaren
  • Professioneel

Organisatie

Geboortezorg Limburg is werkzaam in heel Limburg en tot 30 km over de grens in België en Duitsland.

Geboortezorg Limburg telt ongeveer 275 medewerkers die samen in Limburg zo’n 4000 kraambedden per jaar verzorgen.

Er wordt intensief samengewerkt met diverse partners in de zorgketen: van ziekenhuizen en Jeugdgezondheidszorg tot verloskundigen. Met haar kennis en ervaring is Geboortezorg Limburg hét adres voor kraamzorg in Limburg.

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.