Elk kindje verdient de beste start van zijn leven.

Bij Geboortezorg Limburg zetten we ons al vele tientallen jaren met hart en ziel in voor zwangere vrouwen, pasgeborenen en hun families.

Kennis actueel, hart op de goede plek
Voor kraamzorg moet je in de wieg gelegd zijn, vinden wij. Kraamverzorgende zijn is dan ook geen ‘baan’, maar ‘hartstocht’. Liefde voor de beste zorg voor een kwetsbaar leventje. Voor ons betekent dat dat onze kraamverzorgenden stuk voor stuk zorgprofessionals zijn die het vak en de vaardigheden door en door kennen. 
Zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zwangerschaps- en kraamzorg? Onze medewerkers krijgen continu bijscholing, dus ze zijn altijd op de hoogte.

Ja, vaardigheden, ervaring en kennis zijn erg belangrijk, maar het verschil tussen een goede kraamverzorgende en een geweldige kraamverzorgende is dat ze met haar hart werkt.

De kraamzorg die het beste bij jóu past.

(maar we voegen altijd ons eigen ingrediënt toe: warmte)

Ben je zwanger en kun je niet wachten het kleintje te zien? Ons team maakt er graag samen met jou een heerlijke kraamtijd van. Maak kennis met onze regiomanagers:

Ymke van den Hurck-Camp

Ymke van den Hurck-Camp

Noord- en Midden-Limburg

“Als manager zorg ik samen met mijn team voor een onbezorgde kraamtijd door het leveren van de beste kraamzorg in Midden- en Noord-Limburg.”

Fabienne Rikers

Fabienne Rikers

Parkstad Limburg

“Samen met mijn team van kraam-zorg toppers zorgen wij ervoor dat jouw kraamzorg onvergetelijk wordt.”

Marie-Louise Verstappen-Wouters

Marie-Louise Verstappen-Wouters

Maastricht en Heuvelland

“Trots op onze kraamtoppers, die wonen en werken in Maastricht/ Heuvelland! Zij sluiten naadloos aan op de behoeftes van onze klanten!”

Onze missie.

Wij bieden optimale kraamzorg als preventieve investering in het jonge gezin.

Wij zorgen als natuurlijke partner van het gezin voor kind(eren) en hun gezin en geven ze een formidabele en liefdevolle start van het leven, waarbij wij de ouder(s) optimaal, op maat, ondersteunen en leren deze start succesvol voort te zetten.

Onze visie.

Wij leveren hoogstaande kwaliteit op maat, zowel voor de klant als de ketenpartners.

Wij hebben een breed netwerk met veel kennis en stemmen duidelijk en eenduidig af met de ketenpartners en zijn voortdurend met hen in dialoog.

Wij richten ons continu op verbeteringen in de eerstelijns kraamzorg en werken aan bestendiging van werk voor onze werknemers. We zijn dichtbij, ervaren, warm, vooruitstrevend en werken maatschappelijk verantwoord. De medewerker werkt met passie en plezier, kent de wens van de klant en vindt Geboortezorg Limburg een aantrekkelijke werkgever.

Onze kwaliteiten.

Elk nieuw leven verdient een zorgeloze en warme start. Met hart en ziel én professionaliteit dragen wij graag bij aan die goede start. Onze kraamzorg samengevat:

  • We zijn er voor je. Altijd en overal.
  • Respect voor jou en je omgeving.
  • Alle kennis in huis.
  • Eigen lactatiekundigen.
  • Altijd up to date.
Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Wat heb je nodig voor, tijdens en na je zwangerschap? Ons E-book ‘Wiegwijs’ geeft antwoord op de allerbelangrijkste vragen. Vraag het E-book nu kosteloos aan.

E-book aanvragen

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.