Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

173 Reacties

 1. Fam Peeters

  Vandaag afscheid moeten nemen van onze lieve kraamverzorgster Inge Lutgens. Jij mocht voor de 2de keer in ons gezin komen en wat was ik daar blij mee, ook omdat de wereld erom Nolan heel anders uitzag, vond ik het fijn dat jullie dit gerealiseerd hebben en dat je bij ons kwam. Bedankt voor je goede zorgen en al de dingen die we gedeeld hebben 💙💙

  Antwoord
 2. Fam. Wong

  Op zaterdagmorgen kwam Anita Kruishaar met stralende lach binnen en vanaf het eerste moment was het alsof we haar al heel lang kenden. We hebben prachtige dagen gehad en heel erg veel van haar geleerd. Ze was geweldig met de baby en ook met ons. Dankzij Anita waren de eerste dagen (eerste badje, eerste onzekerheden, eerste kraamtranen die we konden bespreken met haar) onvergetelijk. De dag van afscheid kwam na vier dagen en er zijn wat traantjes gelaten toen ze wegging. We missen haar nog steeds! De volgende dag kwam een nieuwe kraamverzorgster en natuurlijk was het even spannend: wie is het en zou het weer zo klikken? Weer hadden we geluk, want daar was Kelly van Kruchten! Ook zij was een zonnetje in huis voor ons en een enorme steun. We konden alles aan haar vragen en ze heeft heel veel tips gegeven over borstvoeding. Net als Anita was ze geweldig met de baby. Daarnaast konden we ook met haar gezellig kletsen en was het alsof ze al veel langer bij ons in huis was. Kraamzorg Limburg, onze grote complimenten voor deze geweldige krachten die jullie in dienst hebben. We hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen door deze toppers in huis. Anita en Kelly, we zijn jullie voor altijd dankbaar! Familie Wong

  Antwoord
 3. Sterre

  Wij hebben uitgebreid van de kraamweek van ons eerste kindje kunnen genieten dankzij de lieve en zorgzame Wendy Coumans. Zij was niet alleen heel lief voor onze Malik, ook de humor en gezelligheid ontbrak niet.
  Dankjewel voor alle handige en bruikbare tips lieve Wendy, we gaan je missen!

  Erdem, Sterre & Malik

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.