Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

177 Reacties

 1. Fam. Deliege

  16-01-2020 werd onze dochter Ivy Kelsey Deliege geboren. Wij kregen super advies en hulp van kraamhulp Monique, nu bijna 1 jaar later spreken wij nog steeds heel hartelijk over deze warme hartelijke vrouw. Nu is het neefje van Ivy geboren en komt geboorte zorg ook bij Ivy’s broer, schoonzus en neefje Vince. Prachtig dat geboorte zorg het zo goed bij ons deed, dat de kersverse ouders van Vince ook voor geboorte zorg kozen!

  Antwoord
 2. Bianca & Melvin

  Lieve Kjel.

  Een aantal dagen geleden werkte jij bij ons voor de laatste keer.
  Nooit gedacht dat een kraamverzorgster ons aan het huilen zou maken.
  Dagen later nog met een brok in onze keel.
  We zijn beide geraakt omdat je ons de aller beste kraam-week ooit hebt bezorgd/verzorgd en iedereen mag dat weten!
  We hebben super veel van jou geleerd kwa tips and tricks van de huiltjes van een baby naar de angst van mij om Quinty in de tommy-tub te wassen.
  We hebben het ondanks we vooraf tegen kraamzorg aankeken erg gezellig gehad.
  Je bent een lieve vrouw met een verwelkomend en kalmerend hart iemand die graag helpt en ook echt naar je luistert ook al vraag je dingen 3x.
  Het is stil in huis nu je klaar bij ons bent maar wie weet zien we jou ooit nog ergens tegemoed.
  Met heel veel liefde en geluk gewenst van Bianca, Melvin, Jayden & Quinty

  Antwoord
 3. Nathalie Bovens

  Lieve Annelies, super bedankt voor een geweldige kraamweek, wij hebben zoveel van jou geleerd en zijn zo veel wijzer geworden met de opvoeding van Flynn! Wij gaan jou super erg missen, s’ochtends even lekker kletsen bij een kopje thee, heerlijk tutten met Flynn, alle huishoudelijke taken die je voor ons deed, wat zal het morgenvroeg stil zijn als jij er niet bent! Nogmaals super dankjewel! Liefs Tom, Nathalie en Flynn

  Antwoord
 4. Fam. Thijssen

  Wij hebben heerlijk van ons eerste kindje kunnen genieten in de kraamweek dankzij
  Chella miltenburg, wat hebben we veel aan haar gehad, Ze heeft ons zoveel geleerd en ons geweldig verzorgd! Ze was zorgzaam en lief, niet alleen voor onze finn maar ook voor ons! En dan de gezelligheid die ze in huis bracht. We zijn al 4 dagen verder dat chella haar laatste maakte en wij missen haar echt. Al met al een top kraamverzorgster en een top week!!

  Antwoord
 5. Fam Peeters

  Vandaag afscheid moeten nemen van onze lieve kraamverzorgster Inge Lutgens. Jij mocht voor de 2de keer in ons gezin komen en wat was ik daar blij mee, ook omdat de wereld erom Nolan heel anders uitzag, vond ik het fijn dat jullie dit gerealiseerd hebben en dat je bij ons kwam. Bedankt voor je goede zorgen en al de dingen die we gedeeld hebben 💙💙

  Antwoord
 6. Fam. Wong

  Op zaterdagmorgen kwam Anita Kruishaar met stralende lach binnen en vanaf het eerste moment was het alsof we haar al heel lang kenden. We hebben prachtige dagen gehad en heel erg veel van haar geleerd. Ze was geweldig met de baby en ook met ons. Dankzij Anita waren de eerste dagen (eerste badje, eerste onzekerheden, eerste kraamtranen die we konden bespreken met haar) onvergetelijk. De dag van afscheid kwam na vier dagen en er zijn wat traantjes gelaten toen ze wegging. We missen haar nog steeds! De volgende dag kwam een nieuwe kraamverzorgster en natuurlijk was het even spannend: wie is het en zou het weer zo klikken? Weer hadden we geluk, want daar was Kelly van Kruchten! Ook zij was een zonnetje in huis voor ons en een enorme steun. We konden alles aan haar vragen en ze heeft heel veel tips gegeven over borstvoeding. Net als Anita was ze geweldig met de baby. Daarnaast konden we ook met haar gezellig kletsen en was het alsof ze al veel langer bij ons in huis was. Kraamzorg Limburg, onze grote complimenten voor deze geweldige krachten die jullie in dienst hebben. We hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen door deze toppers in huis. Anita en Kelly, we zijn jullie voor altijd dankbaar! Familie Wong

  Antwoord
 7. Sterre

  Wij hebben uitgebreid van de kraamweek van ons eerste kindje kunnen genieten dankzij de lieve en zorgzame Wendy Coumans. Zij was niet alleen heel lief voor onze Malik, ook de humor en gezelligheid ontbrak niet.
  Dankjewel voor alle handige en bruikbare tips lieve Wendy, we gaan je missen!

  Erdem, Sterre & Malik

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.