Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

103 Reacties

 1. Hanneke

  Wij hebben onze kraamtijd als GEWELDIG ervaren. Onze kraamverzorgende Samantha was heel zorgzaam en heeft ons in de watten gelegd. Ze was erg kundig en heeft super geholpen met de borstvoeding. Ik kan Geboortezorg aan iedereen aanraden, ze denken met je mee en in goed overleg is veel mogelijk. Samantha je bent een topper!

  Antwoord
 2. Dennis, Jaimy en Jade

  Wij kijken met een super goed gevoel terug op een hele fijne kraamweek.
  De eerste twee dagen werden wij geholpen door Diana. Zij heeft ons goed begeleidt, geholpen met opstarten tijdens de eerste twee dagen.
  Hierna kwam Judith Bouwman. Wat hebben wij ontzettend genoten van haar gezelschap, hulp en goede zorgen. Ze was erg betrokken, lief en behulpzaam voor onze dochter, mama, maar zeker ook voor papa! Dankzij Judith hebben wij mooie herinneringen op foto’s van ons gezin en dochter.
  Gezien het vertraagde herstel van mama, werd de kraamweek met twee dagen verlengt. Judith heeft hiervoor haar vrije weekend opgegeven. Dit waarderen wij heel erg!
  Hartstikke bedankt voor alles. Wij zien Judith graag terug bij een volgende keer!!

  Antwoord
 3. Irene

  Onze kraamhulp Willeke was een topper, erg lief voor onze zoon van bijna 2 jaar en het huishouden liep op rolletjes. Ook werd mama goed verzorgd, we waren dan ook erg tevreden.
  Gedurende 1 dag zijn we geholpen door Ursula, ook zij was erg lief en een harde werker. We raden geboortezorg Limburg dan ook iedereen aan. Nogmaals bedankt!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSCHRIJVEN

Je bent zwanger? Gefeliciteerd!

Schrijf je nu in, dan ben je straks zeker van de beste hulp en verzorging. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.