Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

152 Reacties

 1. Emilia

  Op donderdag 5 maart is onze tweede dochter geboren en op zaterdag middag stond lieve Lyn Houwers voor de deur, onze kraamverzorgster voor die week.
  Al vanaf de eerste uurtjes heeft ze haar draai in ons gezien kunnen vinden. Vol enthousiasme en passie voor haar vak heeft ze ons door de dagen heen geholpen, niks was haar te veel. Wij hebben heerlijk kunnen kletsen, ze heeft ons heel veel tips en tricks geleerd en tussen de slapjes door werd er heel hard gewerkt, waar wij jou erg dankbaar voor zijn.
  Lyn bedankt voor alle goede zorgen!
  Wij gaan jou en de heerlijke ‘fruit bommetjes’ zeker missen;-)

  Antwoord
 2. Joyce

  Zojuist afscheid genomen van een geweldige kraamhulp! Wat ga ik Nicolle S. missen! Maar wat heb ik veel van haar geleerd.
  Na mijn vrij zware bevalling in het ziekenhuis kwam ik thuis met een wolk van een zoon. Echter had ik het zwaar doordat ik bedrust moest pakken en ik de zorg van mijn zoon nog niet volledig kon dragen. Nicolle ondersteunde mij zowel met de zorg van mijn zoon, partner en in & om het huis.
  Iedere ochtend dat zij binnen kwam lopen, lichtte ik weer op. Even een praatje over de afgelopen nacht en mijn zorgen bespreken.
  Ik kon mij geen betere inkraamverzorgster wensen!
  Nu met moed in de schoenen mijn nieuwe leven oppakken.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in en ontvang de exclusieve Uppies® Geboortezorg Limburg omslagdoek van ons cadeau! 

Met kraamzorg van Geboortezorg Limburg ben je straks zeker van de beste hulp en zorg voor, tijdens en na de kraamtijd. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.

Heb je nog niet ingeschreven? Schrijf je vandaag nog in en krijg van ons, na ontvangst van je inschrijving, als cadeau een gratis Uppies® omslagdoek. Exclusief van Geboortezorg Limburg!