Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

161 Reacties

  1. Miranda en Nick

    8 mei is ons eerste kindje Emma geboren. Je komt thuis en bent meteen heel onzeker maar ook nerveus wie er bij jou langs komt als kraamverzorgster. Die zorgen waren al snel weg genomen toen Jennifer bij ons binnen kwam. Zo zorgzaam niet alleen voor Emma maar ook voor ons. We hadden al snel een band en ze wat was het heerlijk elke keer weer als ze binnen kwam. Elke zorg die je had kwam zij met een antwoord wat voor ons al snel meer zekerheid gaf. Ook was ze heel makkelijk met kijken wat voor ons het beste was met afspraken maken. Ondanks dat we met zijn 2en nu meer zekerheid hebben gekregen hadden we het erg moeilijk dat de dagen erop zaten. Wij weten wel wie we weer zouden kiezen als er een tweede zou komen, zij heeft een plekje in ons gezinshartje wel veroverd en daar zijn we heel erg dankbaar voor! ❤

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in en ontvang de exclusieve Uppies® Geboortezorg Limburg omslagdoek van ons cadeau! 

Met kraamzorg van Geboortezorg Limburg ben je straks zeker van de beste hulp en zorg voor, tijdens en na de kraamtijd. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.

Heb je nog niet ingeschreven? Schrijf je vandaag nog in en krijg van ons, na ontvangst van je inschrijving, als cadeau een gratis Uppies® omslagdoek. Exclusief van Geboortezorg Limburg!