Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

135 Reacties

 1. Emy Bastiaans

  Whadden Melanie als kraamverzorgster bij ons dochtertje toen had ze ons allemaal super verzorgd! En met geluk hadden we haar ook bij ons zoontje als kraamverzorgster.
  Ben haar zo dankbaar ons zoontje zag wat geel, en het werd met de dag erger, dankzij Melanie waren we nog optijd bij het ziekenhuis hij moest meteen onder alle lampen wat ze hadden als melanie niet gebeld had had het anders af kunnen lopen met hem.
  Mocht ik ooit een derde kindje krijgen wil ik haar weer als kraamhulp zou zijn!!!

  Antwoord
 2. Linda en Glenn Costongs

  Geboortezorg limburg een top bedrijf! Alles goed geregeld en duidelijk. Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad met onze kraamverzorgster Marissa. Meteen een hele goede klik en een super fijne omgang. De verzorging voor mij was heel goed maar ook naar onze kleine meid toe was ze super. Veel dingen met betrekking tot de zorg voor ons kindje hebben we van haar geleerd. Er was ook ruimte voor gezelligheid en goede gesprekken wat ik zelf erg fijn vond. We hadden ons echt geen betere kraamvedzorgster kunnen indenken. Een tijd om nooit te vergeten! Nogmaals heel erg bedankt!

  Antwoord
 3. Tamara, Bob, Livey & Milly

  We zagen enorm op tegen de kraamzorg. Maar wat hebben we genoten van alle liefdevolle zorgen die we kregen van Manon! Onze oudste dochter was helemaal weg van haar en wij… wij stiekem ook! Manon nogmaals bedankt voor alle lieve goede zorgen! Onze dochter is nu 3 weken maar we denken nog elke dag aan de lieve warme zorgen die we kregen van Manon!

  Antwoord
 4. Lesley-Jill Bosten-Jansen

  Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Judith. Wat heeft ze ons alle drie goed verzorgd. Zo lief met onze dochter en fijn wat een geduld en kennis om ons te helpen met alles. Daarnaast was t ook gewoon gezellig, we hebben veel gelachen. Wij vonden het allebei jammer toen ze weer ging, de week is omgevlogen.

  Antwoord
 5. M. Vrolijk

  Onze kraamverzorgster Anita was super. Door haar lekker kunnen genieten van onze mooi zoon Juul. Een mooie tijd om nooit te vergeten.
  Fijn dat er tijd werd genomen om naar ons verhaal te luisteren. Hoe de nacht was verlopen… Etc.
  Fijn dat Anita ons elke keer weer een bevestigende knik af.. Want als kersverse papa en mama is alles spannend onzeker en nieuw. Anita wij willen je hartelijk bedanken voor je zorg en steun.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSCHRIJVEN

Je bent zwanger? Gefeliciteerd!

Schrijf je nu in, dan ben je straks zeker van de beste hulp en verzorging. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.