Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

177 Reacties

 1. Katalin

  Dear All,

  A huge thanks to the one and only Judith Bouwman, who spent a wonderful 9 days with us! She really made it a special experience.
  Thank you for your passion and kindness!
  Kisses,
  Katalin, Cyril and Daniël

  Antwoord
 2. Stephanie

  Hoi allemaal,

  Graag laat ik een reactie en bedankje achter voor de goede zorgen die ik ontvangen heb tijdens mijn (eerste) kraamperiode. Met name veel dank aan Judith Bouwman. Wat een geweldige begeleiding, lief mens en dank voor de gezelligheid (ook niet onbelangrijk!!).
  Veel liefs van Stephanie, Dirk en natuurlijk de kleine Olivier!

  Antwoord
 3. Natalie

  After the birth of my daughter, I received the help of Anja and Jennifer. Both ladies were so very helpful and full of advice. I learned a lot about how to care for my daughter and I don’t know what we’d have done without them. Thank you Anja and Jennifer!!!

  Antwoord
 4. Melanie

  Hallo,

  Ook even een berichtje vanuit ons. Wij hebben een super kraamweek gehad. En dit echt mede door de kraamverzorgster, Esther, zij heeft ons met veel liefde, warmte maar ook met een dosis humor verzorgd. We hadden al de voorkeur voor Esther aangezien ze ons ook al zo goed verzorgd heeft bij ons eerste kindje!
  En kan Eshter dan ook echt aanbevelen.
  Kraamweek is zo belangrijk en met de goede zorgen van een kraamverzorgster kun je nog meer genieten!!!

  Liefs de Adamsjes

  Antwoord
 5. Nicolle

  Mijn man en ik kijken met een super gevoel terug op de kraamweek.
  Onze kraamhulp Jennifer B. heeft ons met heel veel liefde en zorgzaamheid geholpen.
  Jennifer merkte tijdig op dat er aan de bel getrokken moest worden omdat het met mama niet zo goed ging, waardoor er toch weer een opname in het ziekenhuis nodig was. Bij terugkomst waren mijn man en ik blij dat Jennifer weer gewoon de kraamweek kon afsluiten met ons.

  Dankjewel Jennifer!

  Antwoord
 6. Barbara de Boer

  Wij zijn voor de 2de keer ouders geworden. En voor de 2de keer heeft Paola bij ons de kraamweek afgesloten. Onze week begon met Cindy die bij ons opstarten en ons die eerste avond gerust stelde dat ze pas weg ging als wij ons zeker voelde voor de nacht. Daarna kwam 3dagen Sylvia een lieve rustige kraamverzorgster die mij super heeft geholpen met de borstvoeding en mij de zekerheid gaf om erin te slagen dat de borstvoeding goed gaat. De daarop volgende dagen kwam ons vertrouwde kraamverzorgster Paola, wat een topper is zij. Zij kijkt niet alleen naar de kraamvrouw maar naar het hele gezin! Ze heeft ook dit keer veel voor mij/ons betekend waardoor ik terug kijk naar mijn kraamweek als een magische week met veel mooie momenten en een traan waarmee ik dit afsluit. Dankjewel lieve kraamverzorgsters, jullie waren super en wij gaan jullie missen! Groetjes en een dikke knuffel Barbara Kaïn Fabian en Tobias.

  Antwoord
 7. Sef, Rick en Nanda

  De kraamweek hebben wij als geweldig ervaren!
  Het 2 kraamverzorgsters nogwel, omdat daarvan 1 stagaire was kwamen ze met 2.
  Nog meer extra handen en gezelligheid!
  Ze hebben ons meer dan fantastisch geholpen.
  Zo’n lieve vrouwen!
  Die verdienen een dikke 10.
  Ze zijn net de deur uit en wij gaan met een heel gerust gevoel alles alleen doen.
  Ontzettend bedankt Daniella en Melanie.

  Antwoord
 8. Yvonne, Dennis, Jur en Len

  Toen onze kraamverzorgster Diny voor de deur stond hadden wij meteen het idee dat zij ons goed kon helpen in de kraamweek en zo was het ook. Heel lief voor onze zoon van 3 jaar, die toch erg moest wennen aan de nieuwe situatie, maar ook voor ons en de baby. Het was een pittige week, met een traan, maar ook met een lach. Daarna kwam kraamverzorgster Marij nog in huis. Die dagen vlogen (helaas) voorbij, wat een harde werkers!!
  Diny & Marij, ontzettend bedankt voor jullie hulp!! Jullie zijn toppers!!

  Antwoord
 9. Anke

  Wat hebben wij genoten van een heerlijke kraamweek door Patricia & stagiaire Fleur!
  Door alle ervaring supergoed begeleid geworden met de borstvoeding, waardoor onzeker zijn niet meer nodig was.
  Heel veel gelachen en ook voor onze oudste zoon was er meer als genoeg aandacht!
  Het was een heerlijke week, dankjewel dames, jullie zijn toppers!!
  Liefs, Perry, Anke, Yvann & Skay

  Antwoord
 10. Sanne, Laurent, Moos en Per

  Hallo allemaal,

  Met een zeer goed en relaxed gevoel kijken wij terug op de week kraamzorg aangeboden door Willeke. Vooral ik (vader) keek er enorm tegen op om weer een vreemd iemand in huis te hebben voor een week.
  Direct vanaf het begin zijn elkaars verwachtingen uitgesproken en heeft Willeke soepeltjes meegedraaid in huis. Willeke is heel lief voor ons, voor onze andere zoon en natuurlijk voor de baby. Ook voor het bezoek was voor Willeke niets te veel.
  Willeke bedankt! ook voor het heerlijke eten!

  Groetjes

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.