Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

175 Reacties

 1. Armand en Geraldine

  Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Krista! Ze heeft ons veel geleerd, ons vertrouwen én heel veel tips gegeven zodat we nu met een goed gevoel het alleen aankunnen! Nogmaals bedankt Krista! Je bent een topper!

  Antwoord
 2. Marian

  Wij hebben echt een super kraamweek gehad dankzij Judith! Ze is zo lief en zorgzaam.
  Bedankt nogmaals topper voor de goede zorg en natuurlijk de super mooie foto’s!

  Liefs Melvin Marian Macey en Mila

  Antwoord
 3. Curly de Wit

  We hebben gister onze kraamweek afgesloten met Melanie Bindels. Wat hebben we geboft met haar. Een enorm lief persoon die voor zowel vader en moeder en voor ons zoontje Liam en dochter lizz zorgde. We hebben genoten en een zeer mooie kraamweek gehad. Wij vonden het belangrijk dat ook onze dochter van 3 de aandacht kreeg, aangezien de verandering. En die heeft Melanie haar gegeven. Ze hebben nog lekkere cakejes gebakken. En het eerste wat onze dochter vanochtend vroeg was: Mama, waar is Melanie? Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!

  Antwoord
 4. Fadela gatri

  Op 24-08-2019 is onze dochter amira geboren. wat was het een top week met bianca, Ik kon alles met een gerust hart aan haar over laten, ze was ook erg lief en zorgzaam voor amira & ouders Nogmaals heel erg bedankt, ik had geen betere kraamvrouw kunnen krijgen. We missen je!! Bedankt Bianca

  Antwoord
 5. Ginger

  Onze kraamverzorgster Saskia was alles wat je nodig hebt als je thuiskomt met je eerste kindje! Zo onwijs lief,behulpzaam,spontaan,direct, maar vooral ook grappig en dat is zeker ook belangrijk. Wat hebben wij samen een leerzame week gehad en wat missen wij haar enorm; kortom een topper met een hart wat overloopt met liefde voor de kleintjes! Duizendmaal bedankt.

  Antwoord
 6. Leona & Mitch

  We hebben een fantastische kraamzorg gehad! Lief, behulpzaam en super met de kleine. Zelfs met onze jonge hond van 8 maanden was ze super! Alles werd ons uit handen genomen en we konden goed wennen aan het hebben van een eerste kindje. Zeker een aanrader.

  Antwoord
 7. Kelly

  We hebben een hele fijne kraamtijd gehad mede dankzij judith. Ze is heel spontaan, lief, ze zorgde goed voor ons en onze kindjes en ons huishouden werd ook netjes bijgehouden. Ze voelde heel goed aan wat ons gezin nodig had. We zijn heel blij dat we haar als kraamhulp hebben gehad.

  Antwoord
 8. Hanneke

  Wij hebben onze kraamtijd als GEWELDIG ervaren. Onze kraamverzorgende Samantha was heel zorgzaam en heeft ons in de watten gelegd. Ze was erg kundig en heeft super geholpen met de borstvoeding. Ik kan Geboortezorg aan iedereen aanraden, ze denken met je mee en in goed overleg is veel mogelijk. Samantha je bent een topper!

  Antwoord
 9. Dennis, Jaimy en Jade

  Wij kijken met een super goed gevoel terug op een hele fijne kraamweek.
  De eerste twee dagen werden wij geholpen door Diana. Zij heeft ons goed begeleidt, geholpen met opstarten tijdens de eerste twee dagen.
  Hierna kwam Judith Bouwman. Wat hebben wij ontzettend genoten van haar gezelschap, hulp en goede zorgen. Ze was erg betrokken, lief en behulpzaam voor onze dochter, mama, maar zeker ook voor papa! Dankzij Judith hebben wij mooie herinneringen op foto’s van ons gezin en dochter.
  Gezien het vertraagde herstel van mama, werd de kraamweek met twee dagen verlengt. Judith heeft hiervoor haar vrije weekend opgegeven. Dit waarderen wij heel erg!
  Hartstikke bedankt voor alles. Wij zien Judith graag terug bij een volgende keer!!

  Antwoord
 10. Irene

  Onze kraamhulp Willeke was een topper, erg lief voor onze zoon van bijna 2 jaar en het huishouden liep op rolletjes. Ook werd mama goed verzorgd, we waren dan ook erg tevreden.
  Gedurende 1 dag zijn we geholpen door Ursula, ook zij was erg lief en een harde werker. We raden geboortezorg Limburg dan ook iedereen aan. Nogmaals bedankt!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.