Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

177 Reacties

 1. Leonie

  Wij hebben verschillende hulpen gehad in de kraamtijd…. Maar wil toch Marij bedanken voor de laatste 4 dagen wat heeft zij mij/ ons nog een mooie kraamtijd gegeven!

  Super leuk dat onze meiden ( de 2 grote zussen) zo mooi werden bij betrokken, en allebei een mooie grote zus diploma wauw!😍

  Wij gaan een zonnig en kleurig toekomst tegemoet!🌞👩‍👧‍👧👨‍👦

  Missen haar wel maar wat een topper!👍🏽

  Liefs; Leonie & onze jongste zoon: Nilano

  P.S Joy heeft ons bij onze oudste dochter Liona een super kraamtijd bezorgd in 2016 en Riet heeft in 2017 nog een super couveuse nazorg kraamtijd bezorgd bij onze jongste dochter Livana!

  Alle dank voor jullie zorg!

  Antwoord
 2. Marjolein Verstegen

  Gisteren hebben we ons laatste dagje gehad samen met Elly Geurts. Elly was voor de derde keer onze kraamverzorgster, bij alle drie onze dametjes heeft ze ons (weer) wegwijs gemaakt in de wondere wereld van ieniemieniemeisjes. En Elly heeft er weer een feestje van gemaakt, dit is haar motto als kraamverzorgster en dat heeft ze dubbel en dwars waargemaakt!! Het was wéér een feest om haar deze dagen in huis te hebben. Echt een TOPkraamverzorgster!

  Antwoord
 3. Silvia

  Vorige week was Kelly van Kruchten alweer voor het laatst bij ons. Ze was onze kraamhulp bij alledrie de kindjes, en wat hebben we met haar geboft!!

  Ik kon me er vooraf weinig bij voorstellen, een kraamhulp, een “vreemde” in huis.
  Maar Kelly voelde meteen vertrouwd, en we verheugden ons elke ochtend op haar komst. Ze heeft ons keer op keer super begeleid in de kraamweek en verzette daarbij bergen werk. En nu waren ook de oudste twee al snel aan haar gehecht.

  Lieve Kelly, we missen je… maar wat heb je ons goed geholpen en wat was het weer gezellig met jou!!
  Heel erg bedankt, je bent een topper!!

  Groetjes, Fabian, Silvia, Mila, Romy en Youri Otten 😘

  Antwoord
 4. Dominique

  Geboortezorg Limburg en dan vooral Esther was voor ons een hele fijne ervaring. Lieve, gezellige en behulpzame vrouw die voor ieder van ons gezin klaar stond. Jammer dat de tijd zo voorbij vliegt. Van ons had ze mogen blijven. Nogmaals bedankt voor alles en hopelijk tot in de toekomst!

  Antwoord
 5. Tess

  Vorige week hebben we kennis mogen maken met Anita tijdens onze kraamweek van onze zoon. Wat een kanjer is zij! Ze stond altijd klaar voor onze zoon en de mama en de papa met raad en daad EN een luisterend oor. We hebben mede dankzij Anita, enorm genoten van onze kraamweek! Nogmaals super bedankt, we zullen deze fijne tijd met jou nooit meer vergeten. Heel veel liefs.

  Antwoord
 6. Isabelle Parren-Gerrits

  Vandaag onze laatste kraamochtend gehad. Wat hebben wij genoten van onze week en dit dankzij Marlie. Niets was te veel. De goede zorg voor Teun en voor de rest van de familie. Je bent een topper en een pracht mens.
  Nogmaals dank je wel!!

  Antwoord
 7. Denise

  Inmiddels een jaar geleden bevallen op 03-09-2018, en de kraamverzorgster Melanie was gewoon echt geweldig! Super aardige meid dat me echt op mijn gemak liet voelen. Voor herhaling vatbaar.

  Antwoord
 8. Maartje van Barneveld

  Drie jaar geleden maakten we kennis met Manon in de kraamweek van onze zoon Fen. Dat was een fantastische tijd en gelukkig lukte het om in de kraamweek van Sam weer een beroep op haar te doen. Het was opnieuw een geweldige week, we hebben genoten van haar aanwezigheid. Jammer dat de week zo snel voorbij gevlogen is, een tijd om nooit meer te vergeten mede dankzij haar! Manon, je bent een topper! X van Fen & Sam 💙

  Antwoord
 9. Maartje van Barneveld

  Drie jaar geleden maakte we kennis met in de kraamweek van onze zoon Fen. Dat was een fantastische tijd en gelukkig lukte het om in de kraamweek van Sam weer een beroep op haar te doen. Het was opnieuw een geweldige week, we hebben genoten van haar aanwezigheid. Jammer dat de week zo snel voorbij gevlogen is, een tijd om nooit meer te vergeten mede dankzij haar! Manon, je bent een topper! X van Fen & Sam 💙

  Antwoord
 10. Rebecca

  Wij hebben echt een super fijne kraamweek gehad dankzij Judith, de week is omgevlogen! Ze is heel lief en zorgzaam. Ze zorgt dat de huishoudelijke taken zijn gedaan. Geeft je het juiste advies.
  Bedankt nogmaals voor alles, je bent echt een topper!!!

  Liefs Rebecca, Adam, Kayleigh en Vanity

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.