Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

163 Reacties

 1. Laurent, Tanika en Jermaine

  Dankzij Judith hebben wij een super fijne kraamweek gehad. Vanaf het eerste moment klikte het goed en voelde het heel vertrouwd. Het is duidelijk te merken dat Judith al heel wat jaartjes in het vak zit. Ze heeft ons dan ook goed begeleidt gedurende de kraamweek, zodat we daarna vol vertrouwen onze rol als kersverse ouders konden gaan vervullen. Judith, bedankt voor de gezellige kraamweek! Deze zullen we zeker niet vergeten.

  Antwoord
 2. Bas, Marlie, Job en Noor

  Onze kraamverzorgster Annie was super! Samen met stagiair Linda. Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad bij onze dochter Noor.
  Fijn dat er tijd voor ons werd genomen om naar ons verhaal te luisteren. Zo lief als jullie waren voor onze dochter en grote broer Job, die ook zijn aandacht kreeg en natuurlijk voor ons.

  We hadden Annie bij onze zoon Job 3 jaar geleden ook, dus erg bijzonder dat ze nu weer bij ons was.

  Annie en Linda via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie lieve warme zorgen!

  Antwoord
 3. Joyce en Jannick

  Wat hebben wij dankzij onze kraamverzorgster Judith een fijne kraamtijd gehad! We hadden van tevoren niet gedacht zo een goede klik met onze kraamverzorgster te zullen hebben. Judith heeft ons gedurende de kraamweek enorm ontlast, verzorgd en geholpen met de verzorging van ons zoontje. Daarnaast was er een grote dosis humor en gezelligheid, waardoor de aanwezigheid van Judith al snel vertrouwd voelde.

  Judith werkt heel erg pro actief. Ze biedt een helpende hand voordat jezelf überhaupt in de gaten hebt deze nodig te hebben. Ze oppert uit zichzelf ideeën of oplossingen voor zaken waar je tegen aanloopt of mee worstelt. Ze zorgt ervoor dat je als ouders zijnde alle tijd hebt om van je baby te genieten en je verder nergens druk om hoeft te maken.

  De kraamweek is omgevlogen. We hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.

  Antwoord
 4. Angelica

  Wij hadden kraamverzorgster chella!
  We waren super blij met haar, ze heeft ons veel geleerd!!
  ze heeft onze zoon en mij super verzorgt!
  ik heb een super kraam tijd met haar gehad super gezellig en ook heel leerzaam

  Zou der ooit een 2e kindje komen dan zou ik haar graag terug willen! Chella hartistikke bedankt voor alles !!! Je bent een topper

  Antwoord
 5. Jenny, Raymond en Amy

  Astrid was onze kraamverzorgster en we hadden het niet beter kunnen treffen. Heel dankbaar voor haar kunde en zorg!

  Antwoord
 6. Emy Bastiaans

  Whadden Melanie als kraamverzorgster bij ons dochtertje toen had ze ons allemaal super verzorgd! En met geluk hadden we haar ook bij ons zoontje als kraamverzorgster.
  Ben haar zo dankbaar ons zoontje zag wat geel, en het werd met de dag erger, dankzij Melanie waren we nog optijd bij het ziekenhuis hij moest meteen onder alle lampen wat ze hadden als melanie niet gebeld had had het anders af kunnen lopen met hem.
  Mocht ik ooit een derde kindje krijgen wil ik haar weer als kraamhulp zou zijn!!!

  Antwoord
 7. Linda en Glenn Costongs

  Geboortezorg limburg een top bedrijf! Alles goed geregeld en duidelijk. Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad met onze kraamverzorgster Marissa. Meteen een hele goede klik en een super fijne omgang. De verzorging voor mij was heel goed maar ook naar onze kleine meid toe was ze super. Veel dingen met betrekking tot de zorg voor ons kindje hebben we van haar geleerd. Er was ook ruimte voor gezelligheid en goede gesprekken wat ik zelf erg fijn vond. We hadden ons echt geen betere kraamvedzorgster kunnen indenken. Een tijd om nooit te vergeten! Nogmaals heel erg bedankt!

  Antwoord
 8. Tamara, Bob, Livey & Milly

  We zagen enorm op tegen de kraamzorg. Maar wat hebben we genoten van alle liefdevolle zorgen die we kregen van Manon! Onze oudste dochter was helemaal weg van haar en wij… wij stiekem ook! Manon nogmaals bedankt voor alle lieve goede zorgen! Onze dochter is nu 3 weken maar we denken nog elke dag aan de lieve warme zorgen die we kregen van Manon!

  Antwoord
 9. Lesley-Jill Bosten-Jansen

  Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Judith. Wat heeft ze ons alle drie goed verzorgd. Zo lief met onze dochter en fijn wat een geduld en kennis om ons te helpen met alles. Daarnaast was t ook gewoon gezellig, we hebben veel gelachen. Wij vonden het allebei jammer toen ze weer ging, de week is omgevlogen.

  Antwoord
 10. M. Vrolijk

  Onze kraamverzorgster Anita was super. Door haar lekker kunnen genieten van onze mooi zoon Juul. Een mooie tijd om nooit te vergeten.
  Fijn dat er tijd werd genomen om naar ons verhaal te luisteren. Hoe de nacht was verlopen… Etc.
  Fijn dat Anita ons elke keer weer een bevestigende knik af.. Want als kersverse papa en mama is alles spannend onzeker en nieuw. Anita wij willen je hartelijk bedanken voor je zorg en steun.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in en ontvang de exclusieve Uppies® Geboortezorg Limburg omslagdoek van ons cadeau! 

Met kraamzorg van Geboortezorg Limburg ben je straks zeker van de beste hulp en zorg voor, tijdens en na de kraamtijd. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.

Heb je nog niet ingeschreven? Schrijf je vandaag nog in en krijg van ons, na ontvangst van je inschrijving, als cadeau een gratis Uppies® omslagdoek. Exclusief van Geboortezorg Limburg!

Schrijf je vandaag nog in & ontvang een Uppies® Omslagdoek cadeau!