Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

161 Reacties

 1. Elise

  Op 29-02 is onze tweede zoon geboren in Maastricht, kleine Jo 🥰. Zondag met thuiskomt heeft onze kraamverzorgster Judith (haha kan je achternaam echt niet vinden) ons super opgevangen! Samen de borstvoeding gestart en alles op alles gezet om mijn luie zoontje te laten drinken. Helaas naast lui ook lekker temperamentvol, dus Judith heeft mij tevens geholpen met het maken van moeilijke keuzes. Zonder niet mogelijk geweest! Bedankt voor die mooie eerste dagen, mocht je nog een kaartje willen van ons schrikkelkindje, mail je adres even naar muijsert@me.com 😘

  Groetjes Jo sr. en Elise

  Antwoord
 2. Joyce en Patrick

  Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad. Ondankdat er in het midden van de week een wissel van kraamhulp was hebben we onbezorgd op onze roze wolk kunnen genieten. Dit dankzij de goede zorgen van de toppers Angelique Haagmans en Judith Henstra. Zij hebben onze kraamweek voor ons (papa, mama en Lotte) maar zeker ook voor grote broer Bram onvergetelijk gemaakt.

  Antwoord
 3. Julia

  Op 17 Januari is ons dochtertje geboren. Zondag ging de bel en daar stond onze reddende engel Judith Bouwman! 8 dagen hebben we van haar mogen genieten vanwege overproductie. Alles heeft ze opengetrokken om ervoor te zorgen dat het allemaal beter werd. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen want deze topper zorgt voor de beste kraamweek die je kunt hebben.
  Ze word nu al erg gemist!

  Antwoord
 4. Noraly

  Mijn meisjes Maily en Aimy zijn geboren op 21 mei 2016(Maily) en 28 juni 2019(Aimy)!

  Beide keren hebben we via geboortezorg limburg de kraamzorg gehad en ook allebei de keren dezelfde liefdevolle en toppertje Elody!
  Wat heeft zij ons goed geholpen, zoveel geduld en alles deed ze met plezier, niks was teveel voor haar en wat wasMaily gek op haar want ook daar was Elody telkens mee bezig, zo lief!

  Ik kijk terug op 2 super kraamweken die ik met een traantje heb afgesloten! Want ik heb Elody daarna toch wel heel erg gemist en ook Maily vraagt af en toe nog weleens of de kraammevrouw niet nog eens komt…
  Jammer maar helaas mama is klaar met kindjes krijgen hihihi…

  Voor de toekomst kan ik alleen geboortezorg limburg en Elody aanbevelen! Wat ik ook zeker zal doen!
  Bedankt voor alles ❤

  Antwoord
 5. Ilona steins

  Op 9 januari is ons 2e wondertje geboren genaamd denver.. ongeacht dat we 3 kraamhulpen hebben gehad in die 6 dagen. Heb ik de kraamtijd met kraamverzorgsters jennifer en stephanie goed ervaren. Na 2 slapeloze nachten zo op ma en ma op di hebben goeie adviesen Ze zijn erg deskundig en hebben ons goed verzorgd deze dagen. Er was meteen een goeie klik en hebben veel gelachen. Ook ons zoontje van 3,5 liep met hun weg. Hij vond het gezellig als mama ging rusten en hij dan de meeste aandacht kreeg. Ja datkankijken.Hij vond het ook erg jammer dat jennifer vrijdag niet meer kwam. Ondanks dat het een rare week was, hebben we de kraamweek goed ervaren. Nogmaals dank je wel voor alles.

  Antwoord
 6. David

  Onze zoon Wolf is begin December geboren en we kregen Krista als kraamhulp. Dit was een goede match en we zijn dan ook super door haar geholpen.
  Toch wil ik ook graag even stilstaan bij de lactatiekundige. Als eerst zijn we naar één van de voorlichtingsavonden over borstvoeding geweest. Door deze avond ben ik als man zijnde veel wijzer geworden over de zwangerschap, bevalling en daarna het voeden van de baby. Karin die in dit geval de avond verzorgde was erg duidelijk en correct. Ik heb van deze avond meer opgestoken dan in bijvoorbeeld het ziekenhuis. Ook hebben een consult aan huis gehad waarover wij beide erg te spreken zijn. Kortom op alle fronten raden wij geboortezorg Limburg aan.

  Antwoord
 7. Wiebe en Jennyfer

  Op 8 januari is onze zoon geboren. Het weekend erna hebben wij kraamzorg ontvangen van Natascha. Zij heeft in die 2 dagen gezorgd dat alles rondom ons gezinnetje vlekkeloos verliep met een grote glimlach. Gedurende de opvolgende week hebben wij nog 5 dagen kraamzorg mogen ontvangen van Lillian. Naast de perfecte zorg voor onze jongen, voelde ze zich ook zeer betrokken bij de rest van het gezin.
  Al met al perfecte zorg, super tips en twee top verzorgsters om in huis te mogen ontvangen gedurende deze mooie dagen.

  Antwoord
 8. Isabelle van de Pas

  In oktober hebben wij de zorg mogen ontvangen van geboortezorg Limburg, omdat de kraamzorg die we hadden aangevraagd vol was. We hebben de zorg als super ervaren met als topper van een kraamzorg Judith Bouwman! Ze wist precies waar wij als gezin behoefte aan hadden! Goede begeleiding gekregen bij de borstvoeding en ook na de kraamweek altijd in voor eventuele vragen te beantwoorden of te helpen!! Wij waren/zijn dan ook heel tevreden en zouden nu ook kiezen voor geboortezorg Limburg!

  Antwoord
 9. Izabela Wowk

  This is second day without aunt Elly, we are trying to follow her advices and make further progress with taking care about our little princess. This was a beautiful time with her and a lot of help with everything. Specially this whay was the most important to me and my dother, to not give up with breast feeding. I’ m thankfull and wish all futher mothers kramzoorg like my. Thank you so much again for Elly Geurets. Izabela, Rafael and Nathalie

  Antwoord
 10. Desire

  16 juni 2019 is ons 2e kindje geboren. Ons dochtertje. Wij mochten 6 dagen genieten van een topper Mirjan erdkamp. Gelijk voelde het goed. Ze heeft ons super geholpen in de eerste dagen van ons kleine meisje! Elke dag keken we er naar uit dat ze kwam en wat hebben we gelachen! Al met al een super tijd! Op de 6e dag afscheid moeten nemen van elkaar 🙁 beide met tranen in de ogen, maar wij houden contact. Een topper van een kraamhulp!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in en ontvang de exclusieve Uppies® Geboortezorg Limburg omslagdoek van ons cadeau! 

Met kraamzorg van Geboortezorg Limburg ben je straks zeker van de beste hulp en zorg voor, tijdens en na de kraamtijd. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.

Heb je nog niet ingeschreven? Schrijf je vandaag nog in en krijg van ons, na ontvangst van je inschrijving, als cadeau een gratis Uppies® omslagdoek. Exclusief van Geboortezorg Limburg!