Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

177 Reacties

 1. Daisy Hoofs

  7 mei is onze zoon Jay geboren. Na 2dagen ziekenhuis kregen we thuis kraamhulp van Sylvia Sassen. Wat een top kraamhulp. De dagen zijn voorbij gevlogen. Bedankt voor de hulp en de goede zorgen.

  Antwoord
 2. Rachel

  Op 6 april is onze dochter Saga geboren. Ons vierde kindje. We waren zo blij toen Judith Bouwman bij ons thuis binnen kwam. Iedere dag opnieuw weer uitgekeken naar haar komst. Zij heeft ons op zo een fijne en vertrouwde manier geholpen. Door haar jarenlange ervaring voelde alles erg goed. Zij voelde zowel mij als Saga heel goed aan. Het was erg gezellig en fijn om met je te kletsen ♥️! Ze is onwijs betrokken bij haar werk. Nogmaals bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt.

  Antwoord
 3. Floor

  Wij zijn inmiddels al bijna twee weken zonder onze kraamhulp Judith, en hoewel het ons goed afgaat missen we haar enorm! Zo bijzonder hoe je in korte tijd zo’n hechte band met iemand kan opbouwen. En waar we begonnen als bange vogeltjes, eindigde onze kraamweek met veel meer zelfvertrouwen en structuur. Bovendien was onze Nolan ‘slachtoffer’ van Judiths fotografie hobby, dat voor ons alleen maar mooi meegenomen was. Bedankt lieve Judith, wij zullen je nooit vergeten!

  Antwoord
 4. Frank en Linda

  Op 29 maart is onze zoon Jop geboren, we zijn na 2,5 dag in het ziekenhuis, thuis goed ontvangen door kraamverzorgster Mien. We hebben veel tips gekregen en goede zorg gehad. Jop deed het voorbeeldig, alleen mijn herstel ging minder snel en ik had nog wat extra hulp nodig. Door vele telefoontjes met de verzekeraar heeft geboortezorg limburg het voor elkaar gekregen dat ik nog extra dagen kraamzorg heb kunnen krijgen. Heel erg bedankt voor jullie inzet en hulp! Wij kijken terug op een mooie kraamtijd.

  Antwoord
 5. Minou

  We zijn goed verwend geworden door Lilian tijdens onze kraamweek. Iedere dag stond ze netjes op tijd aan de deur, werd ik verwend met ontbijt op bed en ze was lief en geduldig voor onze oudste dochter. Ook heeft ze ons goede tips gegeven en mij goed geholpen met de opstart van de borstvoeding. Dankjewel Lilian!

  Antwoord
 6. Cindy

  Net de kraamweek er op zitten. Wat hebben we een leuke tijd gehad met Annie, ze was zo lief voor onze kleinste meid Zara en voor haar zusje Zoë. Ik denk dat Zoë nog na Annie gaat vragen. Ze vond t altijd heel leuk om alles samen te doen met de baby en Annie. We gaan Annie zeker missen. Annie bedankt voor de leuke kraamtijd. Liefs Léon, Cindy, Zoë en Zara.

  Antwoord
 7. Caroline

  Afgelopen 23 maart zijn wij trotse ouders van onze prachtige zoon Vito geworden. Toen we de dag erna naar huis mochten stond na een half uur onze kraamhulp Renée B. al op de stoep. Wat fijn dat zij ons heeft geholpen om deze kleine man te leren kennen en hem te verzorgen. Na een week van veel handige, lieve en grappige tips en ervaringen moesten we helaas al afscheid nemen van onze fijne kraamhulp. Inmiddels zijn we al een dikke week verder en haar hulp zorgde ervoor dat we nu volop met goed vertrouwen genieten van onze kleine man en hem de beste tijd en zorg kunnen geven die hij nodig heeft. Ontzettend bedankt !

  Antwoord
 8. Luc en Michon

  Op 15 maart is ons eerste zoontje Seb geboren en wat waren wij blij met de hulp van Jennifer. Haar advies en hulp, maar ook haar nuchtere blik en humor waren precies wat we nodig hadden. Heel fijn dat ze de hele week bij ons heeft kunnen vol maken en ons na een week vol vertrouwen achter liet. Jennifer en Kraamzorg Limburg, bedankt en wellicht tot ziens!

  Antwoord
 9. Emilia

  Op donderdag 5 maart is onze tweede dochter geboren en op zaterdag middag stond lieve Lyn Houwers voor de deur, onze kraamverzorgster voor die week.
  Al vanaf de eerste uurtjes heeft ze haar draai in ons gezien kunnen vinden. Vol enthousiasme en passie voor haar vak heeft ze ons door de dagen heen geholpen, niks was haar te veel. Wij hebben heerlijk kunnen kletsen, ze heeft ons heel veel tips en tricks geleerd en tussen de slapjes door werd er heel hard gewerkt, waar wij jou erg dankbaar voor zijn.
  Lyn bedankt voor alle goede zorgen!
  Wij gaan jou en de heerlijke ‘fruit bommetjes’ zeker missen;-)

  Antwoord
 10. Joyce

  Zojuist afscheid genomen van een geweldige kraamhulp! Wat ga ik Nicolle S. missen! Maar wat heb ik veel van haar geleerd.
  Na mijn vrij zware bevalling in het ziekenhuis kwam ik thuis met een wolk van een zoon. Echter had ik het zwaar doordat ik bedrust moest pakken en ik de zorg van mijn zoon nog niet volledig kon dragen. Nicolle ondersteunde mij zowel met de zorg van mijn zoon, partner en in & om het huis.
  Iedere ochtend dat zij binnen kwam lopen, lichtte ik weer op. Even een praatje over de afgelopen nacht en mijn zorgen bespreken.
  Ik kon mij geen betere inkraamverzorgster wensen!
  Nu met moed in de schoenen mijn nieuwe leven oppakken.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.