Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

177 Reacties

 1. Milou

  Vandaag afscheid genomen van onze lieve kraamverzorgster Elke Goessens. Zij heeft onze kraamweek zo bijzonder gemaakt. En zullen het eventjes raar vinden als morgenvroeg geen deurbel gaat. Elke is heel lief, zorgzaam, professioneel en sociaal. Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Elke je bent een topper en wij gaan jou missen. Heel veel liefs van ons. Fabrice Milou en Enoa

  Antwoord
 2. Priscilla

  Een hele fijne kraamweek beleefd dankzij de goede zorgen van kraamverzorgster Melanie Bindels. Dankzij haar ondersteuning hebben langzaam kunnen wennen aan het ouderschap op een manier die bij ons past. Heel veel geleerd van Melanie en daarnaast ook veel gelachen. Het waren gezellige dagen in de meest spannende week van ons leven. Ik gun iedereen zo’n top kraamverzorgster.
  Bedankt lieve Melanie! We missen je nu al! Dat je nog maar heel lang voor alle baby’s en mama’s blijft zorgen. Hopelijk mogen we in de toekomst nog een keer genieten van je goede zorgen, humor en gezelligheid.

  Antwoord
 3. Virginia Geelen

  Kraamzorg.

  Bijna 9 jaar geleden hadden wij een kraamverzorgster Jopie in ons gezin. Een hele lieve en leuke maar ook strenge dame.
  Bij de verloskundige praktijk Sittard vertelde onze verloskundige dat Jopie nog altijd voor geboorte zorg Limburg werkte. Ik was helemaal in me nopjes en wilde dan ook graag dat Jopie nu bij mijn 3de kindje ook graag in ons gezin kwam werken. Kraamzorg gebeld nadat ik op 20-07-2020 bevallen ben van onze dochter Nevada.
  Eenmaal aan de telefoon geef ik aan dat ik graag Jopie als kraamverzorgster zou willen hebben dit was gelukkig geen probleem. Alleen zou Jopie pas vanaf de 22ste kunnen komen werken geen probleem de eerste 2 dagen hebben wij dan ook Diana over de vloer gehad en dit beviel ons als gezin gelukkig ook heel goed:-).

  De 22ste maak ik de deur open toen de bel ging daar was Jopie L.

  We kijken elkaar beide aan van huh deze mevr ken ik niet hahaha. Dit ook uitgesproken van nou volgens mij kennen we ons niet maargoed vanaf het 1ste moment een klik met elkaar dat goud waard was/is. Daar begon ons avontuur uitzoeken op foto’s of Jopie .L de Jopie van bijna 9 jaar geleden was. Na een hoop vertellen en zoeken kwamen eindelijk de foto’s boven water de Jopie .D van zowat 9 geleden bleek niet de Jopie te zijn die we nu als onze kwaamverzorgende hadden. Na een hoop gelach omdat we er allebij van overtuigd waren dat er maar 1 Jopie was bij de kraamzorg kwamen we er al snel achter dat er dus 2 Jopies waren. Wat hebben we hier heerlijk om kunnen lachen. Onze Jopie ( Jopie .L) die op 22 juli 2020 begon bij ons in ons gezin zullen wij nooit meer vergeten de reden waarom niet deze mevrouw heeft een heel groot hart voor haar werk maar ook voor de mensen. GOUD WAARD! Mijn partner en ik vertrouwen zowat niemand maar Jopie .L wisten we na 1 dag al gewoon van die kunnen we vertrouwen en daar kunnen we op bouwen. Niks was teveel gevraagd voordat we goed of wel de dag begonnen waren vloog Jopie al als een wervelwind met liefde door onze woning oog voor het werk dat gedaan moest worden wc badkamer afwas in de keuken etc. Buiten de huishoudelijke taken was Jopie er ook voor ons als gezin als luisterend oor maar ook voor de beide kindjes in ons gezin zowel voor de baby als voor haar zus van bijna 9 jaar. Wij als gezin laten niet snel iemand in ons hart maar wie er eenmaal in zit gaat daar ook niet meer uit.

  Jopie .L heeft vanaf de eerste dag een plek in ons gezin maar vooral ook in ons hart gekregen. Bedankt voor alles wat u Jopie voor ons gedaan heeft. De geboorte van onze dochter Nevada heeft ons veel geluk gebracht maar uw aanwezigheid heeft ons geluk nog groter gemaakt bedankt hiervoor u heeft ons laten zien dat er toch ook nog goede mensen zijn met het hart op de juiste plek. BEDANKT!

  Heel veel liefs Fam Roberts/Geelen

  Antwoord
 4. Rilana

  Jennifer was bij onze thuisbevalling en het eerste dat ik zei: ik ben blij dat je er bent, want nu weet ik dat het snel gaat. Dat vertrouwen en die klik groeide alleen maar toen ze de dagen erna ook bij ons ‘mocht’ blijven. Wat een cadeau voor de eerste dagen samen met Seff! Aanvoelen wat we nodig hadden, ons zelf dingen laten oppakken, humor en dat stapje extra. Met oprechte aandacht en betrokkenheid. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen, zo blij mee.

  Antwoord
 5. Jenna

  Wij hebben vandaag de laatste dag met melanie bindels gehad❤️
  Wat een lieverd gelachen veel gepraat tips gekregen en geleerd wij hebben een top week gehad wat gaan we haar missen!!

  Antwoord
 6. Eefke & Andy

  Wij hebben een week Angelique als Kraamzorg gehad. Wat een fantastisch mens! Een talent in haar vak. Heel behulpzaam, fijn om je heen te hebben, in deze nieuwe wereld. We hebben de kraamweek erg fijn ervaren. Veel geleerd! Dankjewel!

  Antwoord
 7. Wiesje

  Op 24 juni werden wij voor de tweede keer trotse ouders. De bevalling thuis verliep heel vlot, kraamhulp Cindy was er op de valreep om ons tweede zoontje geboren te zien worden. Ik vroeg haar: “blijf je na de bevalling nog even om mee op te starten?”, waarop zij antwoordde: “Als jullie het goed vinden, blijf ik de hele week!” 😃 En wat hebben we die week geboft met haar! Ze heeft hard gewerkt, gezorgd, gepraat, geluisterd, gevraagd én ongevraagd advies gegeven, gespeeld met ons oudste zoontje en iedere dag heerlijk gekookt. Hierdoor hebben we onbezorgd kunnen genieten van ons gezinnetje en kijken we met veel tevredenheid terug op een hele fijne kraamweek!

  Antwoord
 8. Carmen en Hans

  Kraamzorg mogen ontvangen van Chella en Samantha bij de geboorte van ons eerste kindje. Wij hebben beiden als enorm prettig ervaren. ‘s Ochtends waren we weer blij als de kraamzorg op de stoep stond, zodat wij onze vragen/onzekerheden konden bespreken en een kundig advies kregen. Het voelde heel vertrouwd, ook de begeleiding bij de borstvoeding was heel fijn. Kortom twee ervaren kraamverzorgsters die ons de belangrijkste basisvaardigheden hebben geleerd voor de toekomst. Mama heeft een traantje moeten laten toen de kraamperiode erop zat.
  Ook gingen ze liefdevol om met onze hond die aan het puberen is, maar ook deze was snel gewend aan de dames.
  Tevens hebben we de korte lijntjes tussen de verloskundige en kraamzorg erg gewaardeerd. Fijn dat er zo goed wordt samengewerkt.
  Bij een tweede kindje kiezen wij zeker weer voor Geboortezorg Limburg!

  Antwoord
 9. Sanne en Mark

  Toen ons eerste kindje Merel werd geboren, kreeg ik van een vriend een gouden tip; luister goed naar jullie kraamhulp! Daar kan je veel van leren. We hebben niet alleen veel van Judith geleerd. Ze was ook heel zorgzaam en altijd goed gehumeurd. Toen we in verwachting waren van ons zoontje Jip hoopten we dat Judith weer in ons gezin kwam. En dat is ook gelukt. Wat hebben we genoten van de lekkere fruittaartjes. Een kraamhulp die ons begrijpt en het beste voor ons gezin wilt. Het voelde na bijna 5 jaar weer heel vertrouwt. We wensen ieder gezin zo’n kraamhulp! Bedankt lieve Judith, een super kraamhulp ben je!

  Antwoord
 10. Miranda en Nick

  8 mei is ons eerste kindje Emma geboren. Je komt thuis en bent meteen heel onzeker maar ook nerveus wie er bij jou langs komt als kraamverzorgster. Die zorgen waren al snel weg genomen toen Jennifer bij ons binnen kwam. Zo zorgzaam niet alleen voor Emma maar ook voor ons. We hadden al snel een band en ze wat was het heerlijk elke keer weer als ze binnen kwam. Elke zorg die je had kwam zij met een antwoord wat voor ons al snel meer zekerheid gaf. Ook was ze heel makkelijk met kijken wat voor ons het beste was met afspraken maken. Ondanks dat we met zijn 2en nu meer zekerheid hebben gekregen hadden we het erg moeilijk dat de dagen erop zaten. Wij weten wel wie we weer zouden kiezen als er een tweede zou komen, zij heeft een plekje in ons gezinshartje wel veroverd en daar zijn we heel erg dankbaar voor! ❤

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw kraamzorg, ons kado.

Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.