Verhalen van ouders

We kunnen je wel steeds vertellen hoe goed we zijn, liever laten we tevreden ouders aan het woord. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Geboortezorg Limburg erg trots op zijn!

Hoe heb jij je kraamtijd beleefd? Laat het ons weten! Scrol naar de onderkant van deze pagina om je eigen verhaal in te sturen. Jouw verhaal komt dan op deze pagina te staan.

 

    Graag meer Verhalen van ouders lezen? Bekijk onze Facebookpagina!

 

163 Reacties

 1. Tim, Joyce, Milan & Yves!!

  Op donderdag 24 mei 2018 zijn wij weer trotse ouders geworden van ons zoontje Yves!!

  Vandaag was de laatste dag dat onze kraamverzorgster Judith hier was!! Met tranen heb ik haar laten gaan!! Wij willen haar nogmaals super bedanken voor alle goede zorgen, tips en uitleg!! We gaan je aanwezigheid missen hier in huis!! Ik weet zeker dat ze nog veel mensen blij zal maken!!

  Veel liefs van Tim, Joyce, Milan, Yves & een pootje van Stitch

  Antwoord
 2. Hanneke van Helvoirt

  Onze zoon is 17 mei geboren en toen we na 2 dagen naar huis gingen is de kraamzorg ‘s avonds nog meteen gekomen wat erg fijn was omdat dit ons eerste kindje is. De volgende 5 dagen kwam Anita bij ons in huis en heeft ons veel geleerd en overal heel goed mee geholpen. Ik kijk door de goede en fijne zorg van Anita terug op een heerlijke kraamweek. Bedankt voor alles!! Groetjes Jan en Hanneke

  Antwoord
 3. Ilse Gooren

  Op 10 april zijn we trotse ouders geworden van onze mooie jongen Juul.
  We hebben vanaf dag 2 kraamzorg van jullie ontvangen. Susanne van der Wijst heeft bij ons de natuurlijke kraamzorg verzorgd en ik wil bij deze aangeven dat wij een ontzettend mooie periode met Susanne beleefd hebben.

  Graag wil ik via deze weg haar complimenten geven.
  Wat is het een lieve,rustige, vakkundige vrouw. Als iedereen bij jullie zo is, dan krijgen jullie een dikke 10.
  Ik zal ook iedereen aanraden om natuurlijke kraamzorg te kiezen bij jullie. Graag wil ik dat jullie Susanne een compliment geven voor haar goede zorgen en vooral haar vakkundigheid en tips.
  Opmerkingen worden snel gemaakt altijd, maar een groot compliment mag iemand ook wel eens krijgen en dit mag gezegd worden. Hopelijk kunnen jullie dit haar doorgeven.

  En wees zuinig op zulke goed vakkundige krachten, want die zijn af en toe ver te zoeken.

  Bedankt voor de goede zorgen.

  Ilse Gooren

  Antwoord
 4. Kim

  Lieve Gerrie, Cynthia en Geboortezorg Limburg

  Hartelijk bedankt dat jullie er alles aan hebben gedaan dat wij de lieve kraamhulp Gerrie weer mochten verwelkomen in ons gezin. Zij heeft ons weer een fantastische kraamtijd bezorgd!! Ook de stagiaire Cynthia willen wij bedanken voor de fijne tijd! Heel veel succes met je verdere opleiding!

  Geboortezorg Limburg is een geweldige organisatie die de zorgvraag begrijpt en serieus neemt en je echt de hulp en steun bieden die nodig zijn! Nogmaals bedankt!

  Kim

  Antwoord
 5. Kristel Graus

  Wij zijn erg tevreden over de geboden zorg. De evaluatie en contactmomenten met het bureau waren zeer prettig. We hebben de 1ste dag geen goede opstart gehad en hier zijn jullie perfect mee omgegaan. Jullie maken dus zeker waar wat jullie beloven!

  We hebben verder een mooie kraamweek gehad, dankzij “onze verademing” (haha) Angelique Haagmans. Zij is bijzonder professioneel, rustig, vriendelijk, op de achtergrond aanwezig, maar ook streng als het moet!
  Het huis was steeds tiptop in orde (dit vond een opgeruimde mama erg fijn) en ze had zelfs tijd voor het ordenen van de klerenkast van onze Mare! Zalig!

  Mama heeft het niet laten merken, maar moest even slikken toen ze de deur uitliep…..

  Dankjewel voor alles!

  Groetjes,
  Roel, Kristel en Mare Graus

  Antwoord
 6. Els

  Eind januari ben ik bevallen van ons 2e zoontje.
  Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad dankzij de geweldige kraamhulp: Angelique Haagmans.
  Heerlijk verwend geworden en goed advies gekregen op al onze vragen.
  Onze oudste zoon was dol op Angelique. Nu, 12 weken later vraagt hij nog altijd wanneer ze weer komt.
  Bedankt voor alles Angelique!!

  Antwoord
 7. Jeremy, Jolanda, Twan & Vic

  Gisteren hebben we helaas onze kraamweek af moeten sluiten. Judith & Jennifer jullie hebben ervoor gezorgd dat de afgelopen week is omgevlogen en we heerlijk hebben kunnen genieten! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, tips, uitleg, de soep, nasi, ontbijtjes op bed en ga zo maar door. Jullie zijn toppers!!

  Antwoord
 8. Nicole Pols

  Vandaag afscheid genomen van onze kraamhulp. Beter hadden we het ons niet kunnen wensen. Onzekerheid die je als kerseverse ouder kunt hebben werd direct weggenomen, we zijn verwend en zij bracht direct de perfecte balans terug in ons huishouden van nu 5. Dankjewel Tamara Thomassen jij was en bent echt een topper.

  Heel veel liefs Benja en co

  Antwoord
 9. Joy

  2x een geweldige kraamtijd gehad met dank aan de lieve dames Marianne & Truus. Een tijd om nooit meer te vergeten!! Beide hebben zo’n goede zorg geleverd voor ons gezinnetje, echt helemaal super!
  2x enkele traantjes moeten laten toen ze niet meer kwamen na deze bijzondere periode.
  Nogmaals super dankjewel voor de goede zorg, het vertrouwen, de gezellige gesprekken en alle energie!! Liefs, Glenn, Joy, Sam & Dex en onze hond Mike

  Antwoord
 10. Jeanette en Kevin Brouns

  Lieve Judith,

  bedankt voor alles: de heerlijke ontbijtjes op bed en andere lekkernijen, de goede verzorging van mama & Lisa, de vele wasjes die je hebt gedraaid en vragen die je hebt beantwoord. Ook onze oudste dochter Evi was helemaal weg van je. Je hebt deze bijzondere periode in ons leven, nog mooier gemaakt!

  Veel liefs Kevin, Jeanette, Evi & Lisa

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in en ontvang de exclusieve Uppies® Geboortezorg Limburg omslagdoek van ons cadeau! 

Met kraamzorg van Geboortezorg Limburg ben je straks zeker van de beste hulp en zorg voor, tijdens en na de kraamtijd. Inschrijven kan al vanaf de dag dat je zwangerschapstest een positief resultaat laat zien.

Heb je nog niet ingeschreven? Schrijf je vandaag nog in en krijg van ons, na ontvangst van je inschrijving, als cadeau een gratis Uppies® omslagdoek. Exclusief van Geboortezorg Limburg!

Schrijf je vandaag nog in & ontvang een Uppies® Omslagdoek cadeau!