Geboortezorg Limburg is te zien in het tv-programma ‘De Helden van Nu’ op SBS6. In dit tv-programma worden (zorg)helden in het zonnetje gezet, zo ook onze kraamtoppers.

Presentatrice Iris Rulkens bezocht onder andere onze collega Claudia. Zij is als planner een van de eerste aanspreekpunten voor jonge ouders.

Ook mocht Iris meelopen met Kim. Kim is kraamverzorgster bij Geboortezorg Limburg en begeleidt tijdens dit tv-programma Chantal en Angelo die een tweede dochtertje hebben gekregen: Nina. Ook Fenna, trotse grote zus, helpt een handje mee.

Het programma geeft een uniek inkijkje in de ‘kraamwereld’, waar wij enorm trots op zijn. Hardwerkende collega’s, (aanstaande) ouders, lieve baby’s: Jullie zijn onze ‘Helden van Nu’!

De aflevering is hier te bekijken via Youtube.

Uitzendtijden

De aflevering met Geboortezorg Limburg is ook te zien op TV op de volgende dagen:

  • zaterdag 22 mei 2021 om 11.00 uur op SBS6
  • zaterdag 22 mei 2021 om 13.00 uur op Net5
  • zaterdag 9 oktober 2021 om 11.00 uur op SBS6
Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Gratis voor jou: ons E-book Wiegwijs

Wat heb je nodig voor, tijdens en na je zwangerschap? Ons E-book ‘Wiegwijs’ geeft antwoord op de allerbelangrijkste vragen. Vraag het E-book nu kosteloos aan.

E-book aanvragen

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen of opmerkingen?
Schroom dan niet en vul ons contactformulier in! Klik op de button hieronder om naar het contactformulier te gaan en vul deze in!

Contactformulier

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.