Ben je ingeschreven bij Geboortezorg Limburg en heb je een actiecode ontvangen voor de Uppies® omslagdoek? Klik op onderstaande knop om je actiecode te verzilveren bij de officiële webshop van Uppies®

Actiecode verzilveren

Je kunt je actiecode verzilveren voor de gratis Uppies® Geboortezorg Limburg omslagdoek of kiezen voor een compleet Uppies® pakket met een fikse korting. Alle informatie vind je op de Uppies® website. We wensen je, namens Geboortezorg Limburg, alvast veel plezier met dit kado!

Ben je nog niet ingeschreven bij Geboortezorg Limburg en wil je ook een Uppies® omslagdoek ontvangen? Schrijf je dan vandaag nog in. 

 

 

De liefste en ervaren kraamzorg voor jou, een zalig zachte omslagdoek voor je ukkie.

De liefste en ervaren kraamzorg voor jou, een zalig zachte omslagdoek voor je ukkie.

Als je je nu inschrijft, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies t.w.v. € 39,95. Een extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen. Van Geboortezorg Limburg en Uppies, voor jou en je ukkie.*

Schrijf je in!
*Tijdelijke actie | Zolang de voorraad strekt | Bekijk alle actievoorwaarden

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Limburg maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.