De beste kraamzorg voor een onbezorgde start!

Halverwege 2018 hebben we de keuze gemaakt om verder te gaan als één organisatie onder één naam, namelijk Geboortezorg Limburg. Waar staat Geboortezorg Limburg voor?

Geboortezorg Limburg staat voor kwalitatief goede kraamzorg in de regio en een onbezorgde start voor jonge ouders. Goed opgeleide kraamverzorgenden en jarenlange ervaring in de verschillende regio’s vormen een uitstekende basis. We geloven in de kracht en professionaliteit van onze medewerkers. Door verschillende formele en informele bijeenkomsten en vakinhoudelijke ontwikkeling faciliteren en stimuleren we hen het beste uit zichzelf te halen. Steeds vaker doen we dit binnen het eigen team en in de eigen regio. Eind dit jaar zijn we gestart met de introductie van roosters, als antwoord op de behoefte van medewerkers aan meer balans. Het effect is zichtbaar: onze kraamverzorgenden worden gewaardeerd met een 8,8 door onze klanten!

Bij kwalitatief goede kraamzorg in de regio hoort ook goede samenwerking met jullie als onze ketenpartners en een uitstekende dienstverlening die aansluit bij de regionale behoeftes. We spelen een actieve rol in de verloskundig samenwerkingsverbanden, in regionale overleggen en projecten en bouwen zo met jullie mee aan de Limburgse Geboortezorg. In onze dienstverlening zoeken we steeds naar verbetermogelijkheden om het samenwerken te verbeteren. Vaste aanspreekpunten, ook op de planning is hiervan een voorbeeld. Qua inzet lukt het ons steeds beter om de kraamzorg regionaal te organiseren, een verbetering die we in 2019 zeker gaan doorzetten. Komend half jaar gaan we o.a. aan de slag met de (telefonische) bereikbaarheid gericht op de regio’s.

Als laatste hoort bij kwalitatief goede kraamzorg in de regio onder één naam ook één gezicht; een nieuwe website, een nieuwe folder en straks begin 2019 een eenduidig uniform laten zien dat we één organisatie zijn. Onder een vlag leveren we vanuit een regionale focus kraamzorg in heel Limburg.