Via deze weg, wil ik me graag alvast digitaal aan jullie voorstellen. Mijn naam is Sigrid Nederpelt en ik ben per 1 november gestart als de nieuwe manager voor regio Zuyderland.

8 jaar geleden ben ik begonnen als supervisor bij een callcenter en daarna heb ik als teammanager bij de Belastingdienst gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan als leidinggevende en ook periodes gekend met veel veranderingen.

Toen het bekend werd dat er veel mensen weg moesten bij de Belastingdienst ben  ik een eigen bedrijf begonnen, waarin ik vooral trainingen heb gegeven in team ontwikkeling en verbetertrajecten. Dat was mooi om te doen, maar ik was wel heel veel alleen en ik miste het steeds meer om samen met anderen te werken aan een groter doel.

Ik ben dus op zoek gegaan naar een baan waar ik gelukkiger van zou worden en zodoende hier bij Geboortezorg Limburg begonnen als regiomanager. De eerste indruk is goed, iedereen is hartstikke aardig en ik voel me heel welkom. Ik heb daardoor nog meer zin om lekker aan de slag te gaan.

De eerste maand heb ik vooral kennis gemaakt met de organisatie zelf en nu ben ik druk bezig om met iedereen van regio Zuyderland kennis te maken. Ik verheug me op een fijne samenwerking met jullie en onze kraamzorg nog beter te maken.

Verder ben ik 39 jaar, ik woon samen met mijn vriend in Heerlen en we hebben vooral veel plezier. Ik doe aan kickboksen, kleding maken en zingen. Daarnaast ben ik een grote Game of Thrones fan en naast afspreken met vrienden, vind ik het ook heerlijk om af en toe eens lekker op de bank te hangenJ

Groetjes Sigrid