Waarom kiezen voor Geboortezorg Limburg?

Naast onze beoordeling van een 8.8?

Persoonlijk en dichtbij

Wij staan voor je klaar. Vanaf het moment van inschrijven staat ons team van zorgprofessionals voor je klaar – Zowel voor, tijdens als na de zwangerschap kun je ons 24/7 bereiken met al je vragen. Daarnaast bieden we door heel Limburg informatiebijeenkomsten aan en kun je terecht op onze folderpagina, waar je alle brochures met belangrijke informatie gratis kunt downloaden.

Respect voor jou en je omgeving. In deze bijzondere periode staat een onbezorgde start centraal: Een warm welkom. We bieden kraamzorg op maat, precies afgestemd op de wensen en behoeftes van jullie als gezin, zodat jullie kunnen genieten en ontzorgd worden bij deze nieuwe thuissituatie. Uiteraard met respect voor jullie omgeving. Dat is kraamzorg op maat.

We zijn er voor je. Altijd en overal. Al ruim 75 jaar bieden we kraamzorg in alle Limburgse regio’s: van Boxmeer tot Maastricht. In Noord-Limburg waren we eerst beter bekend als ‘Groene Kruis Kraamzorg’. Je kunt bij ons 24/7 (telefonisch) terecht voor al je vragen, zowel voor, tijdens als na de kraamtijd.

Professioneel en ervaren

Alle kennis in huis. Wij bieden meer dan kraamzorg alleen. Wij werken actief samen met alle verloskundigenpraktijken en Limburgse ziekenhuizen om jou te kunnen voorzien van de allerbeste zorg.

Eigen lactatiekundigen. Het geven van borstvoeding is niet altijd vanzelfsprekend. Als enige Limburgse kraamzorgorganisatie bieden we professionele begeleiding bij borstvoeding met eigen lactatiekundigen. Deze experts op het gebied van borstvoeding staan zowel voor, tijdens als na de kraamtijd voor je klaar. Je kunt 24/7 bij ze terecht met al je onzekerheden en vragen. 

Altijd up to date. Zorg is continue in beweging – Ook kraamzorg. Onze zorgprofessionals worden regelmatige bijgeschoold en zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen: een warm en veilig gevoel.

    Jouw kraamzorg, ons kado.

    Als je je nu inschrijft bij Geboortezorg Limburg, ontvang je een zalig, zachte omslagdoek van Uppies® t.w.v. € 39,95. Een heerlijk, extra geborgen gevoel in de gure herfst- en wintermaanden die voor ons liggen.