Benodigdheden

Alles wat je nodig hebt

Je hebt voor de kraamverzorging en de eventuele bevalling thuis verschillende praktische hulpmiddelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan bedverhogers of opblaasbaar matras, een po, bedzeil en een kruik. Al die spullen hoef je niet te kopen; bij de Meander Winkel kun je ze gewoon een tijdje lenen.

Zo werkt het

Vanaf 5 weken voor de geplande bevallingsdatum kun je allerlei praktische artikelen lenen in de Meander Winkel in Brunssum of Kerkrade.Je kunt er binnenlopen voor het afhalen van uitleenartikelen, het kopen van artikelen (zoals borstkolven) of voor advies. Een afspraak maken is niet nodig.

Of via Medipoint: Voor het afhalen of retour brengen van hulpmiddelen kun je als klant van Geboortezorg Limburg terecht op www.medipoint.nl/winkels. Voor het laten leveren of laten ophalen van hulpmiddelen kun je terecht op: https://www.medipoint.nl/producten/lenen.html of bellen via 088-1020100

Check!

Wil je weten wat je zoal nodig hebt voor een thuisbevalling en de kraamperiode? Kijk dan in de brochure Wiegwijs2.

Veiligheid

Een goede website met veel informatie over veiligheid in en rondom je huis, in de auto en bijvoorbeeld veilig slapen is www.veiligheid.nl

Onze certificeringen

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verzend een bericht

Sorry, we zijn momenteel niet online. Je kunt wel een bericht achter laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je naam
* Email
* Omschrijf je vraag
Login

Heeft u hulp nodig? Stel hier online je vraag.

Naam
* Email
* Je vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om u beter te helpen! Voel u vrij om hier feedback achter te laten.

Is je vraag opgelost?
Inloggen medewerkers