Informatieavond Dunstan Babytaal

 

 

Leer luisteren naar je baby.

Volg samen met je partner een cursus Dunstan Babytaal. Leer de vijf geluiden herkennen die alle pasgeboren baby’s maken en krijg tips over wat je kan doen om je baby te helpen bij een vastzittend boertje of darmkrampjes. Dan weet je precies hoe je kunt handelen als je kindje begint te huilen. Dat geeft rust en zelfvertrouwen. Dat is een fijne start samen!

Wat is Dunstan babytaal?

Iedere pasgeboren baby communiceert vanaf de geboorte tot drie maanden oud met vijf hele specifieke geluiden die ieder een heel eigen specifieke betekenis hebben. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen.

Begrijp wat je kindje je vertelt met als resultaat dat je kindje minder huilt, beter¬†drinkt en beter slaapt en… jullie dus ook!

Voor wie is de Dunstan Babytaal bedoeld?

Dunstan Babytaal is bedoeld voor aanstaande en jonge ouders met pasgeborenen tot ongeveer 3 maanden oud. De Dunstan-methode gaat uit van lichaamsreflexen die na deze leeftijd niet meer van vanzelfsprekend zijn. Bij te vroeg geboren kinderen kan het zijn dat de reflexen langer aanhouden. Wij adviseren ouders met een baby de cursus te doen voordat de baby 6 weken is.

Kijk voor meer informatie over de data van de informatieavonden op onze locatiepagina’s. Of, voor meer informatie, download hier onze folder.

Speciaal voor jou: E-book Wiegwijs cadeau

Hierin lees je alles wat je nodig hebt voor, tijdens en na je zwangerschap.

Tijdens je zwangerschap komt veel op je af. Geboortezorg Limburg heeft alle
belangrijke informatie die je moet weten voor, tijdens en na je zwangerschap samengevoegd in een praktisch E-book. Hierin vind je antwoord op vragen als:
waar ga je bevallen? Wat houdt kraamzorg in? Wat heb je nodig voor je baby? Hoe ziet eventuele nazorg eruit? Een onmisbaar boek voor iedere (aanstaande) moeder.

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen het E-book direct naar je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.